KONAČNO SE JAVIO STIPE I POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: / Uputio poruku Hrvatskoj; 'Mrzim kad vas razočaran, pogriješio sam'

Image

'Volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas razočaram. Hvala mom timu'

29.3.2021.
19:27
VOYO logo

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić (20-4), oglasio se fanovima putem svog Facebook profila. Inače, Miočić je u noći na nedjelju po hrvatskom vremenu u Las Vegasu, na UFC 260 eventu, izgubio naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije nakon što ga je u drugoj rundi borbe u Las Vegasu nokautirao zastrašujući PredatorFrancis Ngannou.

Završio u bolnici na pretragama nakon poraza

Nakon poraza se Miočić zaputio u bolnicu na pretrage, što je normalni postupak, procedura nakon nokauta, pa dosad nije bilo njegova komentara na borbu. Sad se na Facebooku obratio navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mrzim kad vas razočaram'

''Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da moj pad i nije bio najgraciozniji, ali, događa se, bio sam u nesvjestici'', započeo je Miočić poruku koju je uputio prijateljima, navijačima, a posebno Hrvatskoj (stavio hrvatsku zastavu uz objavu) i svom gradu Clevelandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas razočaram. Hvala mom timu. Znam da osjećate svaki poraz koliko i ja. Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek peku neko vrijeme. Ne možemo ih sve dobiti, a važno je shvatiti da je gubitak jednako dio sporta (i života) kao i pobjeda. Nemojte nikada zaboraviti da će vas Bog uvijek staviti tamo gdje vam je suđeno u tom trenutku. Ne možeš razmišljati o tome što si trebao učiniti bolje, ali možeš naučiti i poboljšati se iz toga i vratiti se spremniji sljedeći put. Nažalost, skrenuo sam s plana igre. Osjećao sam se sjajno dok sam ušao u drugu rundu, vidio sam da počinje ići po planu. Nisam bio u dobrom držanju, situaciji niti u stabilnosti da bih primio takav udarac. Vidio je moje otvaranje i napravio ono što bi svaki veliki borac učinio. To je bila moja greška koju prihvaćam, neće se ponoviti. Htio bih čestitati Francisu Ngannouu. Na kraju, želim čestitati @francisngannou i njegovoj ekipi na dobro zasluženoj pobjedi. Subota navečer je bila vaša noć, uživajte u pobjedi. Ja ću zasad uživati u vremenu s vremenom, provesti neko vrijeme sa svojom obitelji i ovog ljeta poželjeti dobrodošlicu našem sinu na svijet. Ostanite s nama, Bog vas blagoslovio '', poručio je Miočić i time što se naklonio, čestitao svom suparniku pokazao kakav je uistinu gospodin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo