KHABIB USKORO ULAZI U BOKSAČKI RING U BORBI DESETLJEĆA: / Sve bi se trebalo odviti u Moskvi pred 80 tisuća ljudi

Image
Foto: AFP

Na pomolu je novi senzacionalan događaj u borilačkom svijetu

23.2.2019.
20:46
AFP
VOYO logo

UFC prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov uskoro će vjerojatno ponovno ući u ring. Prvi čovjek ruskog boksačkog Saveza (FBR) Umar Kremlev otkrio je kako je poslao ponudu Khabibu za bokački meč i vjerojatno ćemo čudesnog Dagestanca uskoro vidjeti u ringu.

"Khabib već trenira i priprema se. Uskoro će donijeti odluku hoće li prihvatiti ponudu koju sam mu dao. Nadam se da će je prihvatiti jer boks je najbolji sport. Što smo mu ponudili? To je tajna. Možda će vam nekad reći, ali ako se odluči boriti po pravilima boksa, Floyd Mayweather će sanjati da mu bude protivnik", rekao je Kremlev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakl koji čeka da se dogodi

Khabib je također najavio određene detalje potencijalnog boks meča. Borba bi se trebala održati u rujnu na Luzhniki stadionu u Moskvi pred 80 tisuća ljudi. Međutim, još uvijek se ne zna tko bi mu mogao biti protivnik. Moguće je da to bude i Floyd Mayweather, ali još uvijek ništa nije ni blizu službeno.

Nurmagomedov je ranije također najavio da se neće vraćati u UFC do kraja godine. Zbog toga je UFC za travanj organizirao borbu za privremeni pojas u njegovoj kategoriji, a borit će se Max Holloway i Dustin Poirier. Pobjednik ovog meča će vjerojatno biti protivnik Khabibu ako ovaj uopće odluči vratiti se u UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo