Play ponuda

JEDE KILU MESA SVAKI DAN / Bivši golman njemačke reprezentacije 'prolupao'

shimmer fallback

Bivši vratar njemačke nogometne reprezentacije Tim Wiese (33) postaje kečer nakon što je dobio službenu ponudu WWE-a (World Wrestling Entertainment).

26.3.2015.
19:40
Play ponuda

"Wrestling je jako popularan u SAD-u. Zašto ne ?", kazao je Wiese koji je u rujnu prošle godine zaključio nogometnu karijeru i u međuvremenu nabacio čak 44 kilograma mišića svakodnevnim odlascima u teretanu.

Bivši vratar Werdera, Hoffenheima, Kaiserslauterna i Fortune Koln već je odradio nekoliko treninga i jedva čeka prvu borbu.

"Još kao djete sam maštao o tome. Neko vrijeme sam se bavio bodybuildingom, no sada sam se posve okrenuo hrvanju," dodao je Wiese koji je u Bundesligi upisao 269 nastupa.

"Moj cilj je doći do 140 kilograma. Zbog toga svaki dan jedem kilogram mesa. Treninzi su bolni i naporni, zbog toga moram imati mišićnu masu," dodao je Wiese.

Nakon što je objavio kako ulazi u svijet kečera, na društvenim mrežama pojavilo se niz prijedloga kako bi se mogao zvati. Za sada je najviše glasova sakupilo umjetničko ime "The Green Keeper".

Wiese je najduže branio za Werder, sedam sezona. U Kaiserslauternu je bio četiri, a u Hoffenheimu i Fortuni po dvije godine. Za njemačku U-21 reprezentaciju je branio 13, a za seniorsku šest puta.

Play ponuda
Play ponuda