OVO JE ZA ZATVOR / Bivši UFC borac brutalno nokautirao suparnika, pa šokirao prljavim i opasnim potezom: Javnost zgrožena

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Sudac je pokušao zaustaviti zakašnjeli udarac Daichija Abea, ali nije uspio stići na vrijeme i Japanac je stigao pogoditi u lice De Souze

4.8.2022.
15:59
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Japanski MMA borac Daichi Abe našao se na udaru kritika nakon što je već nokautiranog suparnika još soccer kickom "pečatirao" na podu. Sudac je pokušao zaustaviti zakašnjeli otvoreni, opasni udarac Daichija Abea nogom u glavu suparnika, ali nije uspio stići na vrijeme i Japanac je stigao pogoditi u lice De Souzu.

Image
INSTANT SPAVANAC /

Nokaut kakav dosad niste vidjeli: Ispalio ga je iz ringa, zaštitna guma završila je kod gledatelja koji nisu vjerovali što se događa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strani mediji pišu kako je ovo bio brutalni nesportski potez koji je za svaku osudu.

"Mješovite borilačke vještine, poznate po akronimu na engleskom kao MMA, ponovno su u središtu kritika, posebice borac Daichi Abe, nakon pobjede nokautom protiv Marcosa Yoshia de Souze", javlja Prensalibre.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanski borac se na društvenim mrežama na udaru zbog nesportskog poteza, za kojeg neki na društvenim mrežama, pa čak i neki mediji, ističu kako je jedan od najpodlijih ikad u slobodnoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lanoticias piše kako je ovo bio najbrutalniji nesportski potez ove godine.

Inače, meč je održan prošle nedjelje na Rizin 37 eventu u kultnoj Saitama areni u Japanu, gdje je bivši UFC borac pobijedio za samo jednu i pol rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, akcija dovršavanja De Souze na tlu postala je viralna i korisnici interneta su žestoko kritizirali taj potez jer je njegov stav kao borca mogao izazvati ozbiljne posljedice za njegovog rivala, odnosno pokazao je jedno divljaštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo