ISKRENO PRIZNANJE DAN KASNIJE: / 'Bila bi prava tragedija da sam izgubio'

12.4.2015.
20:55
VOYO logo

"Odlično se osjećam. Ovo je bio meč u kojem sam jednostavno morao pobijediti. Radi sebe, svoje karijere, djece i svojih navijača. Bio sam maksimalno spreman, odradio sam vrhunske pripreme, ništa nisam prepuštao slučaju i jednostavno sam znao da će tako biti", izjavio je Filipović.

"Sretan sam. Ovo je bila jedna od najvažnijih borbi u mojoj karijeri i bila bi prava tragedija da sam je izgubio. Znao sam da to neće biti laka borba. Morao sam ići na sigurno, tako smo napravili plan. Prve dvije runde nisu bile bitne po bodovima, već je plan bio da u trećoj rundi pokušam završiti meč. Tako je i bilo. Ostvarili smo zacrtani plan i to je to", kaže Cro Cop nakon spektakularne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/euKmuH0OmDq/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Na pitanje što je presudilo, odgovorio je - laktovi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presudili su laktovi kojima sam ga izudarao. No znali smo da će nakon dvije runde ostati bez snage, jer to je Gonzaga. Priprema mu nikada nije bila jača strana. On je sve svoje pobjede ostvarivao nokautom i prekidima u prvoj rundi, dok je sve borbe gubio u drugoj, odnosno trećoj rundi", otkrio je Mirko za Dnevnik Nove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo