INDICENT NA SUČELJAVANJU MAYWEATHERA I LOGANA PAULA: / Bezobrazni YouTuber provocirao Floyda pa popio težak udarac u glavu

Image

Pravi je kaos nastao kada se na sučeljavanju pojavio Jake Paul, mlađi Loganov brat koji je nešto popularniji među borcima

7.5.2021.
9:20
VOYO logo

Prema mnogima najbolji boksač svih vremena, Floyd Mayweather Jr., i YouTube zvijezda Logan Paul u četvrtak su odradili prvo sučeljavanje kojim su najavili njihov ekshibicijski meč koji je na rasporedu u 6. lipnja u Miamiju.

Međutim, pravi je kaos nastao kada se na sučeljavanju pojavio Jake Paul, mlađi Loganov brat koji je nešto popularniji među borcima. Floyd im je poručio kako ih može obojicu razbiti u jednoj večeri, a tu je Jake pukao i počeo mu se unositi u lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je Jake prešao granicu i ukrao Floydovu kapu, a Mayweather je poludio i napao Jakea Paula. Zatim je krenulo naganjanje i palo je nekoliko teških udaraca. Mayweather je totalno izgubio živce i jedva su ga smirili, a u jednom trenutku prijetio mu je da će ga "ubiti kad ga uhvati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je na Twitteru izašla i slika Jakea Paula koji je u naguravanju očito popio udarac u lice jer ima oveću masnicu ispod oka.

"Iskreno, imao sam tri lagane borbe kao profesionalac pa sam priželjkivao malo prave akcije. Jedan od Floydovih 30 zaštitara me čisto pogodio u oko", objasnio je Jake na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo