IGOR POKRAJAC ZAVRŠIO KARIJERU: / Prije samo nekoliko sati rekao nam je nešto znakovito i već onda najavio kraj

Image

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca svih vremena karijeru je završio sa skorom (29-15–1 No contest -16 nokauta i 9 submissiona

15.6.2020.
15:39
VOYO logo

Igor Pokrajac završio je svoju dugu i uspješnu MMA karijeru. Hrvatski 41-godišnji borac nakon poraza u 40 sekundi ovog vikenda od Michala Kite odlučio je da je dosta bavljenja profesionalnim borbama.

Da će otići u mirovinu, dao je naslutiti u intervjuu za Net.hr koji je dao ranije danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDARNI HRVAT S NAJVIŠE NASTUPA U UFC-U ZA NET.HR: /

'Što god budem odlučio, to će biti konačno. Nisam obeshrabren, nego sam realan'

Image
LEGENDARNI HRVAT S NAJVIŠE NASTUPA U UFC-U ZA NET.HR: /

'Što god budem odlučio, to će biti konačno. Nisam obeshrabren, nego sam realan'

“Ne znam iskreno što slijedi. Tek sam se vratio iz Poljske. Moram razmisliti. Što god budem odlučio, to će biti konačno. Znate, ja sam svoj najbolji dio sebe, svoje karijere, dao već borilačkom svijetu, ovom mukotrpnom sportu i svim navijačima u Hrvatskoj, tako da što god odlučim to će biti konačno. Moram o tome dobro razmisliti. Bit ćete obaviješteni adekvatno i na vrijeme, brzo da tako kažem… Ne obeshrabruje me ovaj poraz, to nikako, nego sam realan u svemu, kako u životu tako i u slobodnoj borbi. Vidjet ćemo što će biti. Zadovoljan sam svojom karijerom i to je najbitnije”, rekao nam je Pokrajac u intervjuu kojeg možete pročitati OVDJE.

Zahvalio Mirku

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca svih vremena karijeru je završio sa skorom 29-15 – 16 nokauta - 1 No contest i 9 submissiona, a konačnu odluku o mirovini objavio je na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neizbježno vrijeme je stiglo. Natjecao sam se u ovom sportu 20 godina i volio svaku minutu. Ali, više nemam to u sebi, ono što je potrebno da bih se natjecao na razini na koju sam navikao. Nema potrebe više gurati dalje kad se moj put više ne poklapa s rezultatima. Kako god mi to bilo teško priznati, svjestan sam svega. Odgađao sam ovu neodgodivu odluku duže vrijeme. Sudjelovao sam u MMA sportu i volio to, ali više nemam poriv 'stavljati stvari na kocku' i uživati koliko mogu uživati gledajući ga. Hvala svim navijačima, organizacijama i protivnicima na ovom dugom putu 'Vojvoda' odlazi", napisao je Pokrajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrajac ulazi u povijest kao Hrvat s najviše nastupa u UFC-u (13), posebne zahvale imao je za Mirka FIlipovića koji ga je uveo u svijet borbi te za svoje trenere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo