posebna emocija / Hrgovićeva obitelj o meču: 'Strepili smo kao i uvijek, mi nismo u stanju vidjeti lijepu stranu boksa'

Filip Hrgović od sinoć je interkontinentalni prvak po WBC verziji. Evo kako je protekla cijela večer

9.9.2018.
19:17
VOYO logo

Hrvatska od sinoć ima novog prvaka! Filip Hrgović nokautiravši Amira Mansura postao je intekontinentalni WBC prvak u teškoj kategoriji, i to pred domaćom publikom u zagrebačkoj Areni. 

Najbolji hrvatski boksač jučer je, osim dominacije u ringu, pokazao i svoju nježniju stranu. Nakon meča obuzele su ga emocije te je posebno zahvalio svojoj majci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mama, volim te, pozdravljam te. Sve je dobro, nisam dobio nijedan udarac. Pusa mojoj mamici!", slavodobitno je uzviknuo Hrgović nakon sinoćnjeg trijumfa. 

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć su Hrgovićev meč gledali svi, ali nije jedna njemu jako važna žena. Njegova majka Iva televizor je upalila tek nakon što je čula zvukove slavlja u susjednim kućama. Tada je znala da je s njezinim sinom sve u redu. 

"Majka ko' majka. To je nezamjenjivo. Ona je od nas sviju naranjivija. Ništa čudno, rodila je petero djece, drži obitelj na okupu. Stvarno je lavica i ona nikad nije mogla gledati mečeve i bila je doma sama", rekao je Filipov otac Petar Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos je upalila dovoljno na vrijeme da čuje emotivnu poruku sina. Ali danas nikom nije željela priznati da je plakala. Zato neki drugi članovi obitelji, sve i da su htjeli, suze nisu mogli skriti. 

"Kod mene nije bilo suza, ali čovjek može i iznutra plakat. Recimo bilo je suza, oba dvije kćeri ove Ivana i Marta su u dvorani plakale. Sve tri runde. Baš su bile, ali to je emocija, to je nešto neopisivo", kaže ponosni otac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filipova obitelj i djevojka Marinela nikad njegove borbe ne mogu opušteno gledati. 

"Uvijek je to strepnja, uvijek je to strah za onu drugu stranu tog sporta i mi to živimo već dugo godina od kad je on u boksu tako da ne gledamo onu ljepšu stranu boksa koja to u biti je, za svu ostalu publiku osim za nas", dodaje otac Petar. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća Hrgovićeva borba već je u prosincu. Obiteljska logistika, kako ih Filipov otac sam naziva, već je spremna. Za strepnju, strah i naposljetku - za slavlje. 

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo