WBC prvak sprema se za obranu titule / Hrgović iz Miamija: 'Nedostaje mi Hrvatska, ali moram biti tu da bih postao svjetski prvak'

Miami je samo jedna stepenica na putu do vrha. Ona sljedeća je zagrebačka dvorana Dražena Petrovića koju ćete moći pratiti uživo na RTL-u

19.11.2018.
20:56
VOYO logo

Još je dalek put do vrha za Filipa Hrgovića, ali najbolji hrvatski boksač na najboljem je putu. 19 dana ostalo je do njegova sljedećeg meča protiv Ekvadorca Peree. Hrgović se ponovno priprema u Miamiju, a kako to izgleda, ekskluzivno je otkrio RTL-u.

"Sve je super, stvarno je grad super, klima je odlična, treninzi su odlični i jako sam zadovoljan i sretan što sam tu. Najčešće provodim vrijeme sa svojom djevojkom koja je došla sad prije nekoliko dana. Odem do grada, prošetam, odem možda do kina. Na piće, na večeru i tak. Nemam baš puno slobodnog vremena", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović često igra odbojku na plaži sa svojom djevojkom, no otkrio je i da ga privlači košarka te da planira otići na NBA utakmcu pogledati tamošnji lokalni klub Miami Heat.

Filip Hrgović je u velebnom Miamiju još anonimac. Iako, pronađe se uvijek netko tko ga poznaje. A i nove navijače, odnosno navijačice, stječe svaki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, pored svog tog glamura, ono najslađe ipak su videopozivi s obitelji. Ne vidi ih po nekoliko mjeseci pa je svaki trenutak dragocjen.

"Nedostaje mi moja obitelj, moji prijatelji i nedostaje mi Zagreb i Hrvatska. Ali, da bi mogao postati svjetski prvak, jednostavno sada ovo vrijeme moram provest tu, učeći", iskren je bio WBC prvak u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je samo jedna stepenica na putu do vrha. Ona sljedeća je zagrebačka dvorana Dražena Petrovića. Za samo 19 dana, prva obrana naslova koju ćete moći pratiti uživo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo