'JA SAM TVOJ TATICA' / Hrgović brutalno uzvratio Duboisu: 'Pazi, bit ćeš smlavljen'

Image
Foto: profimedia

"Hrgoviću, ja sam tvoj tatica. Čujem da prozivaš razna imena, ali svoje još nisam čuo. Jesi li spreman? Jer ja jesam!"

21.3.2024.
15:54
profimedia
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović po najavama njegova trenera Ronnieja Shieldsa u ring će 1. lipnja i to u Saudijskoj Arabiji protiv Britanca Daniela Dubiosa.

Image
NE ODUSTAJE /

Robinho se žalio, ne bi robijao devet godina zbog silovanja

Image
NE ODUSTAJE /

Robinho se žalio, ne bi robijao devet godina zbog silovanja

"Upravo smo saznali da će se Filip boriti 1. lipnja. Protivnik će mu biti Daniel Dubois. Borba će biti u Saudijskoj Arabiji", rekao je Shields u razgovoru s Josephom Herronom u podcastu War a Week Boxing. Dotaknuo se Shields i samog Hrgovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj tip je neporažen i broj jedan je u svijetu i obavezni izazivač za IBF pojas. Bez obzira što mislili o njemu, svi koji su mu izašli na crtu su pobijeđeni. Ako nastavi tim putem bit će prvak svijeta."

'Hrgoviću, ja sam tvoj tatica'

Inače, Hrgović je službena zamjena za meč Usyk - Fury. Njih dvojica bi trebali u ringu 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji odraditi meč za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije, a ako netko otkaže, uskočit će hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrgoviću, ja sam tvoj tatica. Čujem da prozivaš razna imena, ali svoje još nisam čuo. Jesi li spreman? Jer ja jesam!", govorio je Dubois prije mjesec dana, a Hrgović mu je tada poručio:

'Daniele, pripazi što želiš jer bi ti želja mogla postati stvarnost. I to brutalna! Bit ćeš smlavljen na presici, a nakon toga i u ringu. Sjeti se, bio si smlavljen i prije puno godina u Londonu, prilikom jednog našeg sparinga', rekao je 'Hrga' i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znate, on je jedini borac iz engleskog govornog područja s kojim se mogu natjecati i na presici. Engleski jezik ne govorim dobro, ali sam pametniji od njega. Mogu ga dobiti na presici, a nakon toga i u ringu', dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo