HOĆEMO LI U 2019. GLEDATI OBRAČUN KOJI CIJELI SVIJET PRIŽELJKUJE? / 'Već me mjesec dana preklinje za borbu s njim'

Image
Foto: AFP

Padne li dogovor meč će sigurno probiti sve granice kada je u pitanju zarada.

2.1.2019.
12:18
AFP
VOYO logo

Američki boksač Floyd Mayweather u ponedjeljak je za dvije minute prebio Japanca Tenshina Nasukawu što mu je donijelo devet milijuna dolara. Nakon tog meča opet se aktualizirao njegov potencijalni obračun s UFC-ovim prvakom Habibom Nurmagomedovom. O tome je za TMZ progovorio menadžer ruskog borca Ali Abdelaziz.

Image
OSVANUO NOVI VIDEO MAYWEATHEROVOG NOKAUTA: /

Fanovi se sprdaju; 'Ovo se zapravo dogodilo...'

Image
OSVANUO NOVI VIDEO MAYWEATHEROVOG NOKAUTA: /

Fanovi se sprdaju; 'Ovo se zapravo dogodilo...'

Laka lova

"Mislim da se Floyd boji. Dopisujemo se posljednjih mjesec dana. Ako kaže da to nije istina sve ću staviti online. On me preklinje za borbu s Habibom. Rekao sam mu da ima 57 godina, da mu je tijelo slabo, da ima malu glavu. Ljudi misle da sam lud, ali ja zaista vjerujem da bi ga Habib prebio. On misli da je Habib laka lova, ali on je puno mlađi, jači, čvršći od Conora koji je s njim izdržao do 11. runde. Hbib ne bi odustao kao što je to Conor uradio", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

LAS VEGAS, NV - AUGUST 26: (L-R) Floyd Mayweather Jr. sits in his corner in between rounds of his super welterweight boxing match against Conor McGregor on August 26, 2017 at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Christian Petersen/Getty Images/AFP

"Floyd nije borac, on je sportaš. U UFC-u morate biti kompletan borac. On bi dobio teške batine da ga uhvatimo na ulici, jer, ne zna se braniti u takvoj borbi. Nema hrabrosti ući u takav meč. S druge strane, Habib će se boriti i u liftu, telefonskoj govornici, bilo gdje... Floyd se može boriti samo u boksačkom ringu. Ipak, ako želi taj meč dobit će ga. On nema mu*a ući u kavez i borit ćemo se protiv njega po pravilima boksa i nema nikakvih problema, prebit ćemo ga. Sviđa nam se ta ideja, ali on mora doći sa mnogo boljom ponudom. Zna Floyd dobro što to znači", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo