GOROSTAS OD 130 KG ZAPANJIO BORILAČKI SVIJET: / Ušao u kavez i spektakularno nokautirao protivnika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Teškaš Chris Veliki medvjed Barnett (MMA skor 16-6-0), čovjek koji ima 130 kilograma, oduševio je u borbi protiv Shima-Gun-Oha nokautiravši ga u drugoj rundi odličnim 'spinning back kickom'.

25.12.2017.
19:25
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Protekli vikend koji je bio u znaku iščekivanja Božića, nije nam donio uzbuđenja u elitnom UFC-u. To ne znači da MMA fanovi nisu uživali u spektakularnim potezima i sjajnim nokautima, kakve samo može podariti slobodna borba.

LUDO PUTOVANJE POJASA PRVAKA: Stipe Miočić ima priliku postati najveći UFC teškaš ikad! Predator će biti opasan izazov za naše gore list

U Južnoj Koreji održala se Road FC 45 priredba na kojoj se moglo vidjeti nekoliko odličnih prekida. Tako je u glavnoj borbi večeri Seo Hee Ham obranila je svoju titulu u atom kategoriji i potvrdila da je najbolja borkinja na svijetu u toj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša članica UFC-a protiv izazivačice Jinh Yu Frey upisala je pobjedu nokatom u prvoj rundi. Kirgistantski borac Rafael Fiziev na sjajan je način nokautirao Nandina-Erdenea već u prvoj minuti borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teškaš Chris Barnett, čovjek koji ima 130 kilograma, oduševio je u borbi protiv Shima-Gun-Oha nokautiravši ga u drugoj rundi odličnim “spinning back kickom”. No, uz nokaut, Barness je pokazao kako je itekako atraktivan borac, unatoč svojoj težini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletnu Road FC 45 priredbu možete pogledati u priloženom videu. Bilo je uzbudljivo, isplati se pogledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo