SPEKTAKL /

Golden Fight 6 dolazi u Šibenik. Krešimirov grad ugostit će istinske borilačke ratnike

Image

Na programu su vrhunski mečevi u kickboxingu, MMA-u, tajlandskom boksu te atraktivni boks bez rukavica

4.10.2024.
7:23
VOYO logo

Šibenik se sprema za borilački spektakl. Po treći put, zahvaljujući nevjerojatnoj atmosferi i ogromnom interesu publike, Golden Fight ponovno dolazi na Baldekin, u tu kultnu dvoranu, gdje su pisali povijest najveći sportski junaci poput nezaboravnog Dražena Petrovića. Golden Fight 6 održat će se 4. listopada, a ljubitelje borilačkih sportova očekuje pravi adrenalinski udar – čak 12 borbi, među kojima i jedna za pojas prvaka.

Image
BRUTALNO /

Stručnjak nam demonstrirao i objasnio najopasniji udarac: 'Nanosi ozbiljnu štetu'

Image
BRUTALNO /

Stručnjak nam demonstrirao i objasnio najopasniji udarac: 'Nanosi ozbiljnu štetu'

Na programu su vrhunski mečevi u kickboxingu, MMA-u, tajlandskom boksu te atraktivni boks bez rukavica, što obećava nezaboravnu večer ispunjenu napetošću i akcijom. Nastupit će domaći i inozemni borci, a u ringu će se naći prvaci Hrvatske, Europe i svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se iščekuju obračuni dvoje svjetskih prvaka – Muhameta Deskaja, aktualnog savate prvaka svijeta, te Lee Lalić, svjetske savate prvakinje. Ova borba vrhunskih sportaša zagarantirano će podići temperaturu u dvorani i držati publiku na nogama.

Image

Šibenska borilačka scena također će imati svoje predstavnike. U ringu će se boriti lokalni heroji Ivan Ćuklin, Duje Bačelić, Ivan Baričević, Snježana Prgomet, Stipe Verović, te Karmela Makelja iz Primoštena, koji će se hrabro suprotstaviti svojim protivnicima i braniti boje svoga grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden Fight nije samo spektakl za profesionalce – ova organizacija pridaje veliki značaj mladim borcima, pružajući im priliku da pred domaćom publikom pokažu svoje vještine i steknu neprocjenjivo iskustvo. Mladi šibenski borci, koji naporno treniraju u lokalnim borilačkim klubovima, iskoristit će ovu priliku kako bi zablistali na velikoj sceni.

Atmosfera na Baldekinu bit će prava borilačka, sportska, a vrhunski borci i uzbudljive borbe jamče spektakl kakav se ne propušta. Događaj počinje u 20:00 sati, a ulaznice su već dostupne putem Eventima, kao i na prodajnim mjestima Tisak Media (Dalmare Shopping Centar), Petrol i Crodux benzinskim postajama. Ne propustite priliku postati dio ove nezaboravne večeri borilačkih vještina.

Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i pripremite se za noć punu adrenalina i uzbuđenja na Golden Fightu 6 u Šibeniku.

POGLEDAJTE VIDEO: Sandrino Starčević otkrio nam i objasnio zašto su laktovi najopasniji i najrazorniji udarac

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo