'BIO SAM PREJAK ZA MOLINU' / Filip Hrgović za RTL priznao da ne odustaje: 'Želim predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama!'

Image
Foto: Pixsell, vijesti.hr

Najbolji hrvatski boksač osvrnuo se na meč protiv Erica Moline pa otkrio planove za iduću godinu

7.12.2019.
21:59
Pixsell, vijesti.hr
VOYO logo

Hrvatski teškaš FilipHrgović (27) u saudijskom gradu Diraji borio se protiv 37-godišnjeg Amerikanca EricaMoline u desetom profesionalnom nastupu i uvjerljivo pobijedio! Svjestan je Filip svog uspjeha.

"Sve je prošlo fenomenalno, Bogu hvala. Deseta pobjeda na najvećoj pozornici svijeta. Čovjek koji se dvaput borio za svjetsku titulu... Joshua ga je pobijedio u četvrtoj, Wilder u devetoj, a ja u trećoj. To je lijepa poruka", poručio je Hrgović našem Borisu Jovičiću pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me Molina iznenadio, očekivao sam da će krenuti u prvoj i drugoj rundi na iznenađenje, da će pokušati sa širokim krošeima. Zbog toga sam se malo opustio, dao sam mu nepotrebno da me pogodi nekoliko puta, ali sve ostalo je bilo dobro. Možda sam očekivao teži meč, više rundi, ali eto... Prejak sam."

Osvrnuo se i na udarce koje iz Molininog kuta nazivaju ilegalnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema pardona u ringu, to je rat. Sve je bilo dopušteno, zato sudac nije ništa poduzeo. I njegov je problem što okreće glavu pa mi dopušta takav udarac. Mogao je i on mene tako udariti, da je mogao", naveo je Hrgović i prisjetio se meča iz Meksika, koji nije bio ovako jednostavan:

"Svi u timu smo svjesni da mogu puno bolje. Posebno kao u slučaju druge runde, gdje sam se nepotrebno opustio. Mogu biti jači i brži, puno sam naučio. Radit ćemo na tome da ovakve situacije završim i prije. Mislim da napredujem u svakom smislu i da se osjećamsuperiorno ispred bilo koga da stanem. Osjećam se snažno, kao da imam kontrolu, kao da mi nitko ništa ne može. Iskusniji sam, 13 godina sam u boksu, sve sam bolji i zbog toga sam opušteniji. Iako, ovo mi je bilo novo, intervjui, program... nisam to još doživio. Ali, ovaj test sam položio s odličnim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je Hrgović i da ovime šalje poruku cijelom svijetu, da je spreman za najveće stvari.

"Poslao sam dobru poruku, ali mogu još i bolje. Najbolji Filip Hrgović tek dolazi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč AnthonyjaJoshue i Andyja Ruiza odlučio je ne gledati.

"Tradicija se mora poštovati, idemo u McDonald's", uz osmijeh je objasnio Hrgović pa naveo da ga novi meč čeka možda na proljeće, ali i da želi predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmorit ću se nekoliko dana i napraviti plan za iduću godinu. Idemo dalje!"

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo