VIRALNI HIT / Evo što se dogodi kad hodaš sa zanosnom kćeri UFC zvijezde: 'Zaprepastio se kad je vidio tko mu je otvorio vrata'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Urnebesni video iz 2019. upravo se dijeli internetom

6.7.2021.
7:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na društvenim mrežama ponovno kruži urnebesni video iz studenoga 2019. godine koji je postao viralni hit odnosno prava internetska senzacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video traje 51 sekundu

Naime, u videu u trajanju od 51 sekunde može se vidjeti što se dogodi kad hodaš sa zanosnom kćerkom UFC nokautera, u ovom slučaju s kćeri legendarnog novozelandskog borca Marka Hunta. Tj. što se može dogoditi, ali na jedan komični način. Autori su se potrudili dati malo mašti na volju, ali i na jedan šaljivi način intepretirati moguću situaciju kad je riječ o borcima i njihovim princezama...

Američki River City Post piše u tekstu kako priča u videu ide tako kako je Huntovoj kćeri bilo malo neugodno zbog ideje njezinog dečka da konačno upozna njezinog tatu, ne znajući tko je on, odnosno da se radi o planetarno popularnom borcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim požurivati stvari", kazala je svom dečku djevojka i dobila odgovor:

"Ne želiš požurivati stvari, pa mi hodamo četiri godine?!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
APSOLUTNA SENZACIJA U SVIJETU UFC-A: /

Pogledajte kako je legendarni Mark Hunt ugušen prvi puta u karijeri

Image
APSOLUTNA SENZACIJA U SVIJETU UFC-A: /

Pogledajte kako je legendarni Mark Hunt ugušen prvi puta u karijeri

Mark Hunt imao je problematičnu prošlost, ali kao takav odnosno nakon toga je postao globalna borilačka zvijezda. Zapravo je njegova karijera započela zbog tučnjave ispred noćnog kluba. Jedan od izbacivača pozvao ga je nakon toga da treniraju zajedno. Hunt je svu energiju iz svoje problematične prošlosti usmjerio na svoju kickboxing karijeru, prije nego što se intenzivno počeo natjecati u MMA u Japanu, a zatim došao u UFC.

Zastrašujuća veličina

Ta ista zastrašujuća veličina koja mu je pomogla da u karijeri ruši svoje suparnike na prvi pogled je uplašila dečka njegove kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urnebesni video prikazuje uzbuđenog mladića koji se vozi prigradskom ulicom kako bi upoznao njezinog oca. Međutim, djevojka nije previše oduševljena njegovom idejom.

Silaze i prilaze kući. Dječak samouvjereno pokuca na vrata, ali zaprepašten vidi tko ih otvara. Ono što je očekivao bio je jednostavan sastanak s roditeljima, a ono mu je vrata otvorio K1 prvak i sad bivši UFC borac u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez sumnje, mladić je zanijemio kad je Mark Hunt prijateljski klimnuo glavom svojoj kćeri, a zatim s neodobravanjem pogledao prema mladiću. Mladiću prolete kroz glavu bljeskovi. Zamišlja najgore, zamišlja kako dobiva batine od ove gromade. Uplašen od ishoda, počinje bježati. Posrće, spotakne se, pa čak i vrišti poput djevojčice dok pokušava pobjeći...

Još jedan

Djevojka nezadovoljno odmahuje glavom dok joj otac prilazi i zbunjeno gleda razvoj događaja na njegovom kućnom pragu. Zabavljeni događajem, znatiželjno gledaju mladića koji je s vrata odmah pobjegao. Zatim razmijene pogled i istodobno kažu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, još jedan..."

"Njihova završna reakcija sugerira da je ovakva stuacija prilično česta. Dečko je mogao zrelije riješiti situaciju. Da je projicirao samopouzdanje i pogledao ravno u Huntove oči, umjesto da je dopustio da strah prevlada, dan bi završio drugačije. Naravno, UFC-ov borac posesivan je prema svojoj kćeri. Iako mnogo zastrašujući od uobičajenih očeva, svojoj voljenoj kćeri želi najbolje", stoji u objašnjenju urnebesnog videa u samom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo