APSOLUTNA SENZACIJA U SVIJETU UFC-A: / Pogledajte kako je legendarni Mark Hunt ugušen prvi puta u karijeri

Image
Foto: Screenshot

Oleinik je prvi čovjek koji je uspio ugušiti legendarnog borca

16.9.2018.
18:31
Screenshot
VOYO logo

Mark Hunt doživio je poraz u glavnoj borbi UFC Fight Night 136 priredbe u Moskvi. Legendu borilačkog sporta gušenjem je savladao Aleksei Oleinik koji je tako opravdao nadimak Kraljevski Udav.

Oleiniku je ovo 45. pobjeda submissionom u karijeri. "Ovo je jedna od najvećih pobjeda u mojoj karijeri jer je Mark Hunt legenda. Jako čvrst tip. Legendarni udarač i nitko ga ne može ugušiti. Gušenje je moja specijalnost, ali stvarno jaki borci ga nikada prije nisu uspjeli zadaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja borba

Hunt je najavio i svoju posljednju borbu u UFC-u. "Imam još jednu borbu na ugovoru i pokušavam se ubaciti na priredbu u Adelaideu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Udav” je u Moskvi povezao drugu pobjedu u nizu i osigurao si mjesto među top deset najboljih teškaša u diviziji. Nakon osmorangiranog Hunta nada se borbi protiv nekoga tko je iznad njega na rang ljestvici.

“Sad ću se odmoriti mjesec- dva i onda ću UFC tražiti idućeg protivnika. Želim nekog iz top 5, maksimalno top 7. Trebam dobrog protivnika iz vrha. Nemam ja vremena boriti se dva puta godišnje i olako se penjati rang ljestvicom. Želim čvrstog borca. Po mom mišljenju nitko nije čvršći od Hunta. želim nekog iz top 3- 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo