STIPE SE NAPOKON VRAĆA? / Dana White zagolicao maštu fanovima, najavio spektakl s Miočićem u glavnoj ulozi: 'Vjerojatno ćemo gledati tu borbu'

Image
Foto: Profimedia

Šef UFC-ja najavio je okršaj za privremenog teškaškog prvaka

19.3.2022.
10:12
Profimedia
VOYO logo

Prošlo je preko dva mjeseca otkako je Francis Ngannou obranio titulu prvaka UFC-ove teške kategorije. Nakon slavlja nad Cyrilom Ganeom, UFC je objavio kako je Ngannou ozlijeđen te kako ga čeka oporavak od devet mjeseci.

Image
DOSTA JE DRZAK /

Ipak je malo pretjerao? Najpoznatiji MMA novinar napao Stipu Miočića: 'Prestani izbjegavati ovog borca...'

Image
DOSTA JE DRZAK /

Ipak je malo pretjerao? Najpoznatiji MMA novinar napao Stipu Miočića: 'Prestani izbjegavati ovog borca...'

Odmah se počelo pričati o borbi za privremenog prvaka teške kategorije, a mnogi su isticali kako bi to trebao biti meč između Stipe Miočića i Jona Jonesa. Miočić nije ušao u oktogon otkako je izgubio pojas prvaka u borbi s Ngannouom, dok je Jon Jones nakon godina dominacije u poluteškoj kategoriji prešao u tešku. Još uvijek nije odradio niti jedan meč među teškašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana White je u razgovoru s Brettom Okamotom otkrio tko bi se mogao boriti za titulu prvaka.

Borba za privremenu titulu

"Još uvijek nismo pričali s Jonesom niti možemo dok se ne riješi situacija s Francisom. Moramo vidjeti što će on napraviti. Ako je slučaj takav da Ngannoua neće biti neko vrijeme, Jon bi se mogao odmah boriti za titulu", rekao je predsjednik UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A po dolasku u London gdje je ovog vikenda na rasporedu UFC-ovo event sjeo je za stol s Robbiejem Foxom te je najavio da bi uskoro trebali gledati borbu za privremenog teškaškog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerojatno ćemo gledati borbu za privremenog prvaka. Volio bih da takve borbe i titula ne postoje, ali morate ih imati. Oni su nužni za posao, ali da, u njima ne sudjeluje prvak nego prvi najbolji iza njega. Kada se prvak vrati odmah se može boriti s prvim izazivačem. Onda je neupitno tko je broj jedan kad se oni obračunaju”, kazao je White te je dodao da nije osobno razgovarao s Miočićem i Jonesom oko borbe za naslov privremenog prvaka, ali je dodao kako su oni za njega prvi kandidati za tu borbu.

“Osobno se nisam čuo s Miočićem i Jonesom, ali to ne znači da matchmakeri nisu razgovarali s njima. Uvjeren sam da jesu. To su dva tipa koje želite gledati”, rekao je White i tako zagolicao mašti milijuna fanova diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo