SJEĆATE LI SE OVOG? / Hrvat je žrtva jednog od najbrutalnijih nokauta ikad, pogledajte što mu je napravio Ronaldov bliski prijatelj

Image

Bilo je to njihova druga borba te godine

20.11.2021.
14:27
VOYO logo

Najbolja svjetska kickboksačka organizacija, Glory, prisjetila se ove subote fenomenalnog nokauta u izvedbi Marokanca Badr Harija, kojeg je izveo 19. studenog 2005. godine. Njegova žrtva bio je njemački borac Stefan Leko.

Ovaj rođeni Hercegovac (iz mjesta Buna kraj Mostara) je nekoliko mjeseci ranije udarcem u tijelo pobijedio Harija, nakon čega je sasuo psovačku paljbu po njemu i tako mu odgovorio na trash talk kojim se služio uoči borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zapamtio mu je to Marokanac i servirao mu osvetu. Kružnim udarcem desnom nogomet pogodio ga je ravno u glavu i poslao u svijet snova. Leko je dobio priliku da mu uzvrati 2014., ali i tada je Hari slavio nokautom u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko (47) je, inače u karijeru okončao na omjeru od 69 pobjeda, 37 poraza i jednog neriješenog rezultata. Lošem omjeru pomoglo je to što se nije prestao boriti kad je trebao pa je posljednjih godina nanizao podosta poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badr Hari (36) je pak na omjeru od 106 pobjeda, 17 poraza i jednoj neriješenoj borbi. Poznato je i da se jedno vrijeme Cristiano Ronaldo dosta družio s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov prijatelj

Prije šest godina tako je španjolski El Confidencial pisao o tome kako Ronaldo vrlo često nakon treninga putuje u Maroko privatnim zrakoplovom kako bi se družio s Badrom Harijem. Spomenuti je dnevnik sugerirao i kako u Real Madridu vlada zabrinutost jer česta putovanja navodno utječu i na Ronaldovu formu.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Na tu su se temu nadovezali i u emisiji poznate voditeljice Estelle Denis, a jedan od gostiju, sportski novinar Daniel Riolo, u jednom je trenutku ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo tri ili četiri puta tjedno putuje avionom u Maroko svome prijatelju kako bi se mazio s njim. Jasno je da će to utjecati na njegove igre."

Riolu su na ovakav komentar vjerojatno potaknule prilično intimne fotografije koje su na društvenim mrežama objavljivali Hari i Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo