FNC 13 EKSKLUZIVNO NA PLATFORMI VOYO / Čuli smo se s apsolutnom legendom hrvatskog MMA-a prije nastupa u Beogradu: 'Svi smo ovdje zbog Vase, event će biti najbolji do sada'

Image
Foto: PIXSELL

Spektakularni FNC 13 u Beogradu će se moći gledati samo na Voyo platformi

1.11.2023.
7:00
PIXSELL
VOYO logo

Malo nas još dijeli do spektakularnog borilačkog događaja. U subotu,  subotu, 4. studenoga, Voyo ekskluzivno od 20.00 prenosi uživo jaki FNC 13 event iz Beograda, na kojem će u jednpoj od dvije glavne borbe se sučeliti unutar kaveza hrvatsko-argentinski as slobodne borbe Francisco 'Croata' Barrio i Vaso Bakočević iz Crne Gore te aktualni prvak Nikola Joksović i Savo Lazić koji će se boriti za titulu u velter kategoriji.

Image
ESKALIRALO JE /

Ekskluzivno nam se javio nabrijani Vaso: 'Ne smeta mi što Croata voli Hrvatsku. Smetaju mi njegove priče o ratu i bježanju Srba na traktorima'

Image
ESKALIRALO JE /

Ekskluzivno nam se javio nabrijani Vaso: 'Ne smeta mi što Croata voli Hrvatsku. Smetaju mi njegove priče o ratu i bježanju Srba na traktorima'

FNC 13 ove subote, 4. studenog, stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo od 20.00 u prijenosu UŽIVO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U Beogradu će nastupiti i legendarni hrvatski borac Ivica "Terror" Trušček, koji će u kavez sa srpskim borcem Jovanom Marjanovićem i to će mi biti čak 81. borba u karijeri (42-38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz mjeseca u mjesec Voyo donosi jedinstveno borilačko iskustvo

Image

Legendarni Trušček javio nam se na poziv i uoči eventa u Beogradu izdvojio malo vremena za razgovor za Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno se ojećam, ko i za sve borbe do sada. Malo više sparinga nego prije, ali standardna priprema", rekao nam je na početku pa se osvrnuo na svog protivnika.

Trušček se, naime, originalno trebao boriti protiv Aleksandra Jankovića, koji ga je zatražio revanš nakon njegove pobjede na prethodnoj FNC-ovoj priredbi, no taj meč je otpao i borit će se protiv Jovana Marjanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

09.11.2019., Zagreb - Borilacki spektakl KSW 51 u Areni Zagreb. Borba do 77kg, Krystian Kaszubowski (Poljska) - Ivica Truscek (Hrvatska). Photo:

"Dao sam riječ Jankoviću i planirao sam je ispoštovati. Nije to bila moja ideja (promjena protivnika op. a.), nije kriv niti on, nego su se izdogađale nekakve organizacijske stvari.Onda je Marjanović uskočio, kojega je Janković ranije pobijedio, ali on ima drugačiji stil od mene tako da to ništa ne znači", rekao je pa progovorio o borbi i je li mu promjena protivnika narušila način pripreme:

"Pa malo je. On ide naprijed puno, svom silom, a Janković voli čekati kontru. Različiti su stilovi. Nas obojica volimo napadati pod svaku cijenu, a on je dosta veći, jači mlađi od mene pa će mi to onda teško proći. Morat ću nešto promijeniti u pristupu i pričekati njegovu pogrešku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trušček je nakon toga prokomentirao glavne borbe večeri - okršaj aktualnog prvaka Nikole Joksovića i Save Lazića za naslov u velter kategoriji te možda i najveći meč ikada u FNC-u revanš Vase 'Pshihopate' Bakočevića i Francisca 'CroateBarria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Ne usuđujem se prognozirati meč za titulu jer je Lazić borac koji me nokautirao za osam sekundi, što mi nitko nikad nije napravio. Čak je Islamu Makhačevu, koji je sada prvak u UFC-u, znači najbolji borac u našoj kategoriji u svijetu, trebalo tri runde, četiri miunute i 15 sekundi da bi mi napravio nekakvo gušenje. A Laziću je trebalo osam sekundi da me nokautira. Tako da ja nikako ne mogu prognoszirati. S druge strane imamo Joksovića koji ima samo jedan 'tijesan' poraz i nikako se ne usudim prognozirati pobjednika."

"Što se tiče druge borbe, Vaso je pobjednik i zbog njega jesmo svi tamo i na neki način mu dugujemo taj event. On je tamo velika zvijezda i zbog njega smo u Beogradu. Da se on ne bori, ne bi bilo ni upola toliko zanimljivo i bile tako brzo rasprodane karte te ogroman interes za meč. A što se tiče same borbe, skroz druga priča - mislim da je tu Croata u velikoj prednosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Za kraj je Tušček poslao poruku navijačima uoči njegovog 81. meča u karijeri.

"Zadnji meč (poraz od Marka Kisiča op.a.) mi je bio razočaranje. Ni ja ga nisam pogledao drugi put jer mi je bio dosadan za gledanje. Ovaj put će biti zanimljivo za gledanje , bez obzira iznijeli mene ili njega van. Ali snimka te borbe bude 'frcala' još mjesecima nakon borbe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će ovaj event biti najbolji do sada", zaključio je Ivica "Terror" Trušček.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo