Cro Cop u lovu na milijun dolara: 'Bit će krvi!'

Kao što smo već pisali, finale najprestižnijeg borilačkog turnira na svijetu K-1 World Grand Prix održat će se 15. ožujka u Areni Zagreb.

25.1.2013.
10:04
VOYO logo

"Bit će to pravi spektakl i mogu samo reći da će biti krvi u Areni Zagreb. K-1 finale je najzahtjevniji borilački format današnjice jer treba odraditi tri borbe u par sati koliko traje turnir. Trebat će strašna tjelesna, ali i psihička snaga za to osvojiti uz naravno malo sportske sreće da ne bude neka gadna ozljeda koja te automatski izbaci van. Može se dogoditi da se borci sudare glavama, nekome pukne arkada i to tako da nije moguće nastaviti borbu, odnosno da liječnici zabrane radi prevelikog krvarenja, ali nadam se da su maleri i pehovi iza mene", rekao je Mirko Filipović i otkrio da se još ne zna raspored borbi. "Konkurencija će biti opasna, momci su u prosjeku desetak godina mlađi i svi će željeti požnjeti slavu, a još više novac jer pobjednik odnosi milijun dolara, tako da će biti čupavo. Ja sam u dobroj formi, u ponedjeljak počinjem sa završnim ciklusom priprema i biti ću više nego spreman, kondicijski vjerojatno najspremniji usprkos godinama. Velika mi je želja to osvojiti i da mogu birati, radije bih osvojio pojas bez nagrade, nego da izgubim i dobijem milijun", zanimljivo će priznati naša sportska zvijezda i pojasniti:

"Nije da sam toliko bogat, već bi mi pojas bio draži i vrjedniji. Novac ću kad tad potrošiti i kao da ga nikad bilo nije, ali pojas će vječno stajati kao podsjetnik meni, a nakon mene mojim sinovima da im je stari uzeo pojas Pridea, tada najjače MMA organizacije i pojas K-1 najprestižnije kickboxing organizacije", zaključio je Filipović u razgovoru za Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo