Cro Cop progovorio o izazovu: 'Bit će čupavo'

'On nema moje iskustvo, ali nema ni moje operacije. S druge strane, ja sam bio i u puno težim borbama od njega tako da to iskustvo zna presuditi.

4.10.2012.
15:18
VOYO logo

Cro Cop u Zagrebu odrađuje posljednje pripreme za 'K-1 Rising Final 16' i meč protiv Randyja Blakea (14. listopada) te će u nedjelju krenuti prema 'svojoj drugoj domovini' Japanu kojem se jako veseli.

"Dobra je atmosfera, uzbuđen sam zbog ponovnog odlaska u Japan. Nikada nisam krio da mi je to najdraže mjesto za borbu, pogotovo Saitama. Ovaj put borba neće biti u Saitami, ali nema veze. Bilo gdje u Japanu je jedna posebna atmosfera, posebna publika i poseban doživljaj za svakog borca, ne samo za mene", izjavio je Cro Cop za Fight Site i progovorio o svom neporaženom protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To može biti dvosjekli mač. On nema moje iskustvo, ali nema ni moje operacije. S druge strane, ja sam bio i u puno težim borbama od njega tako da to iskustvo zna presuditi. Ja ga nikako ne vidim kao pobjednika u ovoj borbi. Bez imalo omalovažavanja, ja vidim da je on jedan mlad borac, potpuno posvećen sportu, skroman je, nije bahat, ne razbacuje se s nekim izjavama. U svakom slučaju borba će biti zanimljiva, a to je najvažnije za publiku. Bit će čupavo. Ima opasnih momaka, dolazi smjena generacija. Treniram svaki dan, spreman se i vjerujem u sebe, kao što svatko od njih vjeruje u sebe. Kad u jednoj večeri imaš tri borbe, treba imati i sportske sreće uz, naravno, vrhunsku pripremu i jedan nivo koji moraš imati kako bi osvojio turnir", kaže Mirko Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo