CRO COP MU NIJE NA LISTI: / "Svi su vidjeli da sam dominirao protiv njega"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Nakon što je u travnju u Krakowu uzvratio Gabrielu Gonzagi za najteži poraz u karijeri, hrvatski majstor mješovitih borilačkih vještina Mirko Filipović najavio je da želi još neke revanše.

11.8.2015.
11:01
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

"Nogueira je definitivno tu, Roy Nelson je definitivno tu, kao i neki drugi borci. Junior dos Santos, a možda i Overeem", odgovorio je Filipović u intervjuu za Fighters Only na pitanje o suparnicima protiv kojih bi se želio ponovno boriti.

Kad je u pitanju ovaj posljednje spomenuti, 35-godišnji Alistair Overeem, čini se da od te borbe neće biti ništa, barem ako se pita nizozemskog borca. Overeem nije definitivno odbio mogućnost novog dvoboja protiv šest godina starijeg Filipovića, ali mu naš borac nije na listi prioriteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije sedam godina bez pobjednika

"Nemam ništa protiv Mirka. Poznajemo se još iz vremena Pridea, on je već tada bio veliko ime. No, ne moram se još jednom boriti protiv njega. Borili smo se i svi su vidjeli da sam bio dominantan. Da mi ponude novi meč protiv njega, definitivno bih rekao 'da'. Međutim, Mirko nije na mojoj listi", rekao je Overeem u intervjuu za njemački portal GNP1.de.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za podsjetnik, Cro Cop i Overeem su se borili u rujnu 2008. u Saitami, ali dvoboj je završen bez pobjednika jer naš majstor, nakon nekoliko primljenih udaraca u prepone, nije bio u stanju nastaviti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo