DOĐI TATI / Conor McGregor šokirao papaparazze i prolaznike svojim potezom na luksuznoj jahti i simulirao omiljenu sex pozu nad svojom zaručnicom

Image
Foto: Profimedia

U jednom trenutku izgledalo je kao da će skinuti svoje kockaste sive i bijele kupaće gaće i baciti se na posao, ali Notorious ih je mudro zadržao na sebi

20.6.2022.
7:18
Profimedia
VOYO logo

Činilo se kako su Conor McGregor i zaručnica Dee Devlin postali živahni i malo se (previše) opustili na svojoj jahti za odmor dok se par našao u fokusu prolaznika i paparazza. Naime, zvjezdani par je primijećen kako uživa na jugu Francuske na zasluženom odmoru od svoje troje male djece.

Image
JE LI S NJIM SVE U REDU? /

Ovo je već pomalo zabrinjavajuće: Conor McGregor se snimao kako stoji pred ogledalom u WC-u i vrišti od uzbuđenja

Image
JE LI S NJIM SVE U REDU? /

Ovo je već pomalo zabrinjavajuće: Conor McGregor se snimao kako stoji pred ogledalom u WC-u i vrišti od uzbuđenja

U šali se hvatao za intimne djelove (međunožje)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije čitanog britanskog tabloida The Sun-a prikazuju McGregora (33) kako se u šali hvata za intimne dijelove, a kako Dee (34) leži ispred njega na trbuhu i smije se. McGregor u jednom trenutku ležao je na njoj kao da će se poseksati, dok su promatrači promatrali par u Saint-Tropezu što radi i da li je u tijeku nekakav intimni odnos, kojim slučajem, između njih. McGregor je zatim skinuo svoju svijetloplavu Lacoste polo majicu dok se zezao s Dee, koja je upijala sunce u ružičastom bikiniju i također uživala u potezima svog budućeg supruga.

Izgledalo je kao da će skinuti kupaće i krenuti na akciju

I u jednom trenutku izgledalo je kao da će skinuti svoje kockaste sive i bijele kupaće gaće i baciti se na posao, ali Notorious ih je mudro zadržao na sebi. No, primio se za genitalije i iza nje simulirao omiljenu pozu u sexu (doggy style), stavivši ruke na njezinu stražnjicu. Engleski mediji ostali su šokirani McGregorovim potezom simulacije seksa sa svojom zaručnicom, ali njemu i njoj je to bilo jako smiješno. Notorius se nasmijao od uha do uha i mahnuo promatračima koji su ih promatrali, ali sad engleski tabloidi pišu o novom potezu ludog Irca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni par zajedno je posljednjih 15 godina i uživaju neko vrijeme na odmoru dok se UFC borac nastavlja vraćati nakon užasnog loma noge koji je pretrpio prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo