LOVA DO KROVA / Conor izgleda kao Hulk, a čini se kako je prihvatio meč u kojem mu ne ginu batine, ali ni bolesna količina novaca

Image
Foto: Instagram

Baš se žele ponovno obračunati

21.9.2022.
16:30
Instagram
VOYO logo

Conor McGregor već se dugo vremena nije pojavio u oktogonu, a za to vrijeme bavio se raznim stvarima koje najčešće nisu bile vezane za borilačke sportove. Pojavljivao se u medijima zbog razno raznih gluposti, prodao je svoj brend viskija, svađao se i vrijeđao, a sada je ponovno u centru pažnje.

Image
TIP JE ČUDOVIŠTE /

UFC zvijezda protiv čak desetorice marinaca! Pogledajte što je Paddy The Baddy napravio elitnim američkim vojnicima

Image
TIP JE ČUDOVIŠTE /

UFC zvijezda protiv čak desetorice marinaca! Pogledajte što je Paddy The Baddy napravio elitnim američkim vojnicima

Navodno su Floyd Mayweather i Notorious McGregor jako blizu dogovora oko druge međusobne borbe. The Money je u prvom meču uvjerljivo slavio, a čini se kako ćemo ponovno uživati u dvoboju dva poprilično ekscentrična lika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ne znamo hoće li to biti ekshibicijska ili prava borba. Razgovaramo još o tome. Ja preferiram ekshibiciju. Ne želim ulaziti u borbe u kojima bi mogao zadobiti teže ozljede. Zato mi ne smeta odraditi borbu s Conorom McGregorom i s momcima koji ne udaraju tako jako, raznim YouTuberima i slično. Ne želim si naštetiti", poručio je Floyd Money Mayweather.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Spektakl u najavi

Posljednji put dvojac se sastao 2017. godine te su odradili profesionalni boksački meč u Las Vegasu, što je ujedno bio i posljednji službeni meč nepobjedivog boksača. Protiv Conora je stigao do 50. pobjede u karijeri, nakon čega je okačio rukavice o klin i sudjelovao isključivo na ekshibicijskim mečevima. Navodno je Floyd od te borbe zaradio 280 milijuna dolara, a McGregor 130, pa ne čudi da postoji interes za revanš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor je od tada odradio svega četiri meča u UFC-u, a čak tri je izgubio. Prvo ga je uvjerljivo svladao Khabib Nurmagomedov, da bi potom svladao Donalda Cerronea. Potom je Dustin Poirier slavio u dva navrata, a od 2021. godine McGregora čeka na novu borbu. Protiv Floyda nema velikih šansi, što se vidjelo u prvom meču, ali su zato obojica sigurno što se tiče novaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je najavljivao povratak u velter kategoriju u UFC-u, čini se kako će to sve ipak pričekati te će Irac prvo odraditi meč protiv Mayweathera. Spominjao se okšraj i s Paddyjem Pimblettom, no čini se kako je McGregoru trenutno cilj okrenuti što više novaca pa se onda možda okrene MM-u i UFC-u. Također, McGregor je na posljednjim objavama na društvenim mrežama izgledao poprilično veće i jače nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo