TIP JE ČUDOVIŠTE / UFC zvijezda protiv čak desetorice marinaca! Pogledajte što je Paddy The Baddy napravio elitnim američkim vojnicima

Image
Foto: Paddy The Baddy

Britanska MMA zvijezda isprobala je neke od najtežih vježbi koje elitni američki vojnici prolaze, ali pokazao im je i ponešto svojih vještina

13.9.2022.
13:04
Paddy The Baddy
VOYO logo

Jedan od trenutno najpopularnijih boraca u UFC-u, Paddy Pimblett, posjetio je kamp elitnih američkih vojnika, marinaca. Paddy, koji je inače poznat po zabavnom trash-talku, jedenju junk hrane i suludo zabavnim mečevima, posjetio je kamp kako bi vidio treninge marinaca i kako bi on njima demonstrirao što može.

Britanska MMA zvijezda isprobala je neke od najtežih vježbi koje elitni američki vojnici prolaze, ali pokazao im je i ponešto svojih grappling i jiu-jitsu vještina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Marinci tapkali redom

Pimblett koji ima 19-3 omjer i čak devet pobjeda "subimissionom" s nevjerojatnom je lakoćom porazio sve marince, njih čak desetorica su "tapkala" nakon poluga na ruci, trokuta, giljotina i "rear nakeda".

"Natjerali ste me da odradim ovaj suludi kružni trening i sad sam se morao iskaliti na vama. Koji ku*ac dečki", pitao se Pimblett nakon što je natjerao desetoricu marinaca na predaju borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam odraditi pet kilometara trčanja danas, ali to se neće dogoditi. Ovo mi je bio najteži trening ovoga tjedna, vi niste normalni", jadao se Pimblett nakon što je odradio trening koji svakodnevno prolaze marinci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo