BRUTALNI UDARAC KOLJENOM KOJI JE SVE PODIJELIO: / Stephens objasnio: 'To je legalno, ja ubijam - ali profesionalno'

Image
Foto: Screenshot Twitter

Podijelio je udarac Jeremyja Stephensa UFC javnost

25.2.2018.
16:00
Screenshot Twitter
VOYO logo

Jeremy Stephens nokautirao je Josha Emmeta u glavnoj borbi UFC on Fox 28 priredbe u Orlandu, ali pobjeda je ostala u sjeni zbog nekoliko sumnjivih i kontroverznih udaraca tijekom završne serije udaraca.

VELIKI EGO PRVOG ČOVJEKA UFC-A: ‘Ja sam od McGregora stvorio jednu od najvećih zvijezda u svijetu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslao je Amerikanac protivnika u nokdaun, a u jednom je trenutku uputio udarac koljenom kada je protivnik bio na podu, a to je ilegalno. Također, problematični su i neki laktovi koji su sjeli na zadnji dio glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvoboja javio se i Stephnes koji smatra kako nije napravio ništa ilegalno te da nije prljavi borac.

“Slušajte, sudac Miragliotta mi je u ‘backstageu’ rekao da u ovoj saveznoj državi vrijede nova pravila- ako borac u parteru jednu ruku podigne s poda, smijete udarati koljenom. Kad sam ga uzdrmao, čekao sam svoju priliku. Gledao sam kada ću plasirati koljeno, nisam samo udarao u žaru borbe", rekao je Stephens, a prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stephens vjeruje da je prema novim unificiranim MMA pravilima udarac legalan budući da Emmet jednom rukom nije dirao pod. No to je pravilo zapravo legalno samo u slučaju kada borac koji je na podu stoji na nogama. Emmet je bio na koljenima što tehniku čini ilegalnom, ali Stephens očito toga nije svjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja nisam prljavi borac. Ja sam ubojica. Ubijam, ali to radim profesionalno. On je podigao ruku, ja sam bacio koljeno. Nisam ni osjetio da sam ga pogodio. Ljudi kažu da ga nisam pogodio, ali to nije udarac koji ga je završio. Meni je to bilo legalno. Dan Miragliotta je mogao zaustaviti borbu ako je mislio da je ilegalno. To nije moj posao. U ovoj državi pravila su takva. Što je tu je.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo