VELIKI EGO PRVOG ČOVJEKA UFC-A: / 'Ja sam od McGregora stvorio jednu od najvećih zvijezda u svijetu'

Image
Foto: AFP

"Znate li tko je otišao po njega u trenutku kada je imao ‘score’ od 7-2? OK? Tip je imao 7-2", rekao je White

23.2.2018.
20:43
AFP
VOYO logo

Šef UFC-a, Dana White, preuzeo je zasluge za planetarni uspjeh irskog prvaka, Conora McGregora. Irac već neko vrijeme nije ušao u oktogon te su mu iz ove borilačke organizacije zaprijetili oduzimanjem pojasa.

White je nerijetko govori koliko mu znači McGregor i koliko je napravio za napredak njegove organizacije, ali posljednjom izjavom je okrenuo ploču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Takvih kao on je bilo milijun...'

"Prije četiri godine, Conor McGregor je bio slobodan agent i bilo tko ga je mogao uzeti u svoju organizaciju. Bellator, ONE FC, UFC, bilo tko… Znate li tko je otišao po njega u trenutku kada je imao ‘score’ od 7-2? OK? Tip je imao 7-2. Takvih kao on je bilo milijun…", postavio je pitanje, a potom i sam odgovorio na njega:

"Ja sam bio taj koji je otišao po Conora McGregora. Vidio sam ga, svidio mi se osobno i pretvorio sam ga u zvijezdu. Jednu od najvećih zvijezda na svijetu u ovom trenutku…", rekao je White, a prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito se zaletio s ovom izjavom jer prema lako dostupnim podacima, McGregor je imao 12 pobjeda i 2 poraza kada je prešao u UFC. Već je bio prvak Cage Warriors promocije i to u dvije divizije, što svakako nije malen uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo