HRVAT DOBIO OPASNU PRIJETNJU' / Skinut cu mu glavu'

Americki Hrvat Stipe Miocic u noci sa subote na nedjelju 10. svibnja u Adelaideu nastupa na UFC-ovom eventu, a protivnik ce mu biti legendarni borac Mark Hunt.

6.5.2015.
17:26
VOYO logo

Za oba ce borca taj dvoboj biti od iznimne vaznost s obzirom na planove da napadnu naslov prvaka u UFC-ovoj teskoj kategoriji. Miocic je za ovaj mec dva tjedna proveo na pripremama u Zagrebu s Mirkom Filipovicem, a Hunt je takoder spreman za veliki okrsaj. Tako je samouvjereno izjavio kako se dobro pripremio za Miocica, te je najavio borbu u svom stilu.

"Ja sam moderni gladijator i bit ce to sjajna borba te se veselim sto cu svima pokazati da sam najbolji borac na svijetu.", izjavio je Hunt, pise Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miocic i Hunt nalaze se na cetvrtom, odnosno petom mjestu izazivaca za naslov svjetskog prvaka. Bez sumnje, biti ce ovo sjajna borba, a Hunt je americkom Hrvatu otkrio svoje namjere.

"Bolji sam u svemu. Znam svoj plan. Uci cu oktogon i ozlijediti ga. Svi znaju sto pokusati. Pokusat cu mu skinuti glavu. Za ovo sam roden. Borac sam. Stavit cu svoju desnu ruku na njegove usne i bit ce gotov.", rekao je Hunt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo