Ako se kladite na Cro Copa obavezno pogledajte ovo!

'Borio sam se sa svim najboljim kickboxerima na svijetu. Do sada se jedino s Cro Copom nisam sreo i sretan sam što konačno hoću.

2.3.2012.
15:45
VOYO logo

Novozelandska legenda borilačkih sportova Ray Sefo (41), osmerostruki finalist K-1 Grand Prixa, u Zagrebu će protiv Mirka Filipovića odraditi nevjerojatnu 92. borbu u karijeri.

Uoči nastupa u Zagrebu 10. ožujka je vrlo 'nabrijan' i samouvjeren, a na početku intervjua je izjavio kako se oduševio kad je shvatio da će se konačno potući s Cro Copom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Twitteru sam dobio prvu informaciju i rekao sam da bi mi bila velika čast boriti se s Cro Copom u Hrvatskoj. Mislio sam da je u mirovini i iznenadio sam se kada sam koji dan kasnije vidio da je zaista na fight cardu. Onda sam nazvao zajedničkog prijatelja Orsata Zovka i ispalo je da je on promotor borbe. Kada mi je rekao da ću se tući protiv Cro Copa bio sam jako sretan. Borio sam se sa svim najboljim kickboxerima na svijetu, jedino se nisam sreo s njim. Jednom smo se trebali boriti, ali nismo. Bilo mi je jako žao što se nikada nismo obračunali u ringu, a jako sam to želio. I eto nas. Jako se veselim tom susretu", izjavio je Sefo i dodao:

"Mirko je poznat po svojim udarcima, pogotovo ljevici, no ja ću u ring donijeti svakakve vještine i bolje mu je da bude spreman. Obećajem vam, ta borba neće dočekati zadnje zvono. U to sam siguran milijun posto. To što se borimo na njegovom teritoriju u Zagrebu mi je samo dodatni motiv za pobjedu. On je favorit na svom terenu, a ja se obožavam boriti kao underdog. Ne zamaram se previše njime. Malo sam gledao njegove stare borbe, kao i ove novijeg datuma i nisam vidio previše razlike. To je to, više neću gledati njegove snimke. Ono što ja sa sobom donosim u ring će biti opasno za njega", poručio je Sefo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo