Dillian Whyte vs Joseph Parker / 12 rundi teškaškog spektakla! Parker 'oživio' u posljednjim minutama, Whyte ipak pobijedio!

Image
Foto: Vijesti.hr

Pobjednik u ovom meču dolazi jako blizu revanša protiv Joshue

28.7.2018.
22:37
Vijesti.hr
VOYO logo

0:42KRAJ MEČA

0:39 - Dvanaesta runda! Parker se vratio. Whyteu zadao nekoliko uppercuta. Treba mu rušenje Whytea ali Parker nema snage. Whyte u knock-downu! Parker preokrenuo meč u posljednjih 10 sekundi, no nije bilo dovoljno za pobjedu. Whyte je pobjednik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:34 - Jedanaesta runda! Parker spušta bradu i traži priliku da nokautira Whytea. Udara u prazno. Parker pogodio sjajan desni uppercut, u njemu ima još snage. Whyte mu odmah vraća. Whyte posrnuo nekoliko sekundi prije kraja runde. Parkeru se vratila snaga.

0:30 - Deseta runda! Whyte drži meč u svojim rukama, Parker je izgubio svježinu s kojom je krenuo u ovaj meč. Sudac ponovno opomenuo Whytea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:26 - Deveta runda! Sjajan Parkerov uppercut. Whyte se umirio, kao da zna da je u prednosti. Takva borba nije specifična za njega. Joseph Parker završio na podu minutu i 12 sekundi do kraja runde. Whyte zadao Parkeru strašan udarac u bradu i oborio ga na pod. Parker je ipak preživio rundu u kojoj je bio u knock-downu.

0:22 - Osma runda! Mirniji početak runde, a potom Whyte napada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:18 - Sedma runda! Whyte primio desni uppercut pa lijevi kroše. Parker ponovno prima težak udarac. 

0:15 - Šesta runda! Parker promašio udarac. Whyte je doveo meč u fazu u kojoj on diktira cijelu priču. Parker polako spušta ruke. Whyte zadao nekoliko udarac u glavu Parkera. Zadnju minutu runde Parker kao da se vratio - zadao je snažan kroše Whyteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:10 - Počela peta runda! Whyte promašio. Parker ulazi u izmjene udaraca gdje eksplozivno zadaje udarce. Takav meč odgovara Whyteu. Joseph Parker polako gubi sredinu ringa i koncept koji njemu odgovara. Whyte ga umara, gura, naslanja se na njega da ga izmori.

0:07 - Parker se previše troši na udarce u tijelo. White zaradio opomenu suca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:05 - Iako je krenuo dobro, Parker polako gubi kontrolu. Whyte kao da čeka da Parker udari, odmah vraća dva- tri udarca. Kraj treće runde

0:03 - U trećoj rundi Whyte se malo oslobodio ali i dalje se teško se brani od Parkerovih udaraca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

0:00 - Nakon nekoliko izmjena čistih udaraca drugoj rundi Parker je primio kontru - težak udarac na samom završetku druge runde. Whyte ga je udario glavom o glavu.

23:55 - Whyte udarcima u tijelo pokušava presresti Parkera, Parker se sjajno brani. Parker prvi poteŽe desnu dugačku koja troši više energije ali jače udara. Whyte kao da je malo zbunjen, kao da se ne snalazi u ovom meču. Završena prva runda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23:54 - Počeo je meč!

23:50Dilian Whyte ušao je u arenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23:40 - Joseph Parker krenuo je prema ringu. Uoči meča kazao je kako će večeras u ringu ostaviti sve što ima. Mogla bi to biti sjejna bitka. 

U rasprodanoj londonskoj O2 Areni, na rasporedu je novi boksački spektakl. Dillian Whyte i Joseph Parker dva su teškaša rangirana među 10 najboljih boksača svijeta. Obojici je zajedničko to da su u karijeri poraženi samo jednom i to od Anthonyja Joshue, aktualnog prvaka po četiri kategorije. Whyte je od Joshue izgubio prije dvije i pol godine, a Parker prije četiri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik u ovom meču dolazi jako blizu revanša protiv Joshue. Whyte je nakon poraza od Joshue nanizao sedam pobjeda zaredom, dok Parker želi pokazati da je, bez obzira na poraz u prošlom meču, i dalje opasan. Teška kategorija će s velikim zanimanjem pratiti ovaj meč, jer Whyte i Parker žele povratak na vrh.

Meč pratite na programu RTL televizije od 23 sata!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo