SENZACIONALAN TRANSFER / Juventus dovodi Beniteza za trenera?

Image

Predsjednik kluba Jean-Claude Blanc u španjolskom treneru vidi čovjeka koji će trgnuti "Staru Damu" iz rezultatske letargije u koju je upala.

26.1.2010.
10:21
VOYO logo

Posljednjih godina svjedoci smo velikih nogometnih transfera, no je li na pomolu jedan veliki trenerski transfer?

"On je prva opcija talijanskog giganta koji bi naslijedio Ciru Ferraru nakon otkaza koji će uslijediti ovog tjedna", najavljuje engleski tabloid The Sun u prvim redovima teksta o nastojanju Juventusa da dovede Rafaela Beniteza iz Liverpoola za trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč katastrofalnoj sezoni Liverpoola, predsjednik Juventusa Jean-Claude Blanc u Benitezu vidi čovjeka koji će trgnuti "Staru Damu" iz rezultatske letargije u koju je upala. 

The Sun i uspoređuje klubove, te piše da je Liverpool u identičnoj situaciji kao i Juventus - šesti u prvenstvu i šokiran ranim ispadanjem iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u Juventusu priznaju da im je prva opcija bio bivši menadžer Chelsea Guus Hiddink. Međutim, nizozemski stručnjak sam se je eliminirao visokim zahtjevima - 3,5 milijuna funti do kraja sezone, a potom višegodišnjim ugovorom koji bi mu godišnje jamčio sedam milijuna funta.

Iako je na rubu otkaza u Liverpoolu, čini se da španjolski stručnjak još uvijek visoko kotira u Europi. Još se pamte dva naslova španjolskog prvaka s Valencijom i pokal namijenjen pobjedniku Kupa Uefa, dva finala Lige prvaka s Liverpoolom ali i jedan naslov pobjednika iz 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo