JELIČIĆ SE PRISJETIO DANA KADA JE NAPRAVIO SHOW: / '30 stupnjeva, sjedim na benzinskoj, ježim se od emocija koje naviru....'

Image

11. srpnja je poseban i po tome što su 'Vatreni' na taj dan prije 21 godinu osvojili broncu u Francuskoj

11.7.2019.
13:20
VOYO logo

Osjećam neizmjerni ponos i sreću što živim u vremenu ovih naših heroja koji nam pokazuju put i primjer, a prije svega što znači žrtva. Naboj, domoljublje, to je ono što oni osjećaju jer ovako odigrati treći produžetak za redom… Iskrene čestitke, ušli su u povijest. Svi mi Hrvati smo ovo čekali, ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta. Uz dužno poštovanje ostalima, nogomet je najveći sport i ovo je sjajno.”

JELIČIĆ NAPRAVIO SHOW: Dao instant odgovor na pitanje mogu li mu djeca ostati u Rusiji; Prosinečki: ‘Neka su nas nadmašili’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Djeca su mi ondje, pitaju me mogu li ostati… Ma, možete ostati.”

“Engleska, realno, nema zašto plakati. Pobjeda je zaslužena, a oni su izgubili od, vjerujem, novih svjetskih prvaka.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uveseljavao publiku komentarima

Sve je to izrekao JoškoJeličić kada je u ulozi HRT-ovog stručnog suradnika prokomentirao pobjedu Hrvatske nad Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tih mjesec dana bivši igrač Hajduka i Dinama oduševljavao je publiku svojim britkim komentarima. Godinu kasnije fanovima se obratio putem Instagrama. Prisjetio se on najvećeg uspjeha Vatrenih.

"30 stupnjeva, sjedim na benzinskoj Nadin, ježim se od emocija koje naviru, točno godinu dana nakon. Hvala “Vatreni", poručio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnji dan prije točno godinu dana hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta, izborila je plasman u finale svjetskog prventstva u Rusiji, no 11. srpnja je poseban i po tome što su 'Vatreni' na taj dan prije 21 godinu osvojili broncu u Francuskoj.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo