I BOGATI PLAČU

JE LI DOLAZAK U UNITED NAJVEĆA POGREŠKA? Mourinho se žali: ‘Moj život u Manchesteru je užasan’

Joseu Mourinhu ne ide najbolje na klupi Manchester Uniteda, momčad nikako da poveže dvije pobjede, a čini se da portugalski stručnjak ima problema i s prilagodbom na život izvan Londona.

“Za mene je sve ovo užasno”, priznao je Mourinho u razogovoru za Sky Sports.

MOURINHO SVOJOM METODOM ŠOKIRAO IGRAČE, A ONDA IM PORUČIO: ‘Budite muškarci, a ne dječaci!’

MOURINHO U OGROMNIM PROBLEMIMA: Momčad mu igra očajno, a sada je dobio još jedan težak udarac!

Teško mu pada razdvojenost od obitelji

Portugalcu teško pada razdvojenost od obitelji, kao i život u hotelu.

“Nekad želim prošetati, a ne mogu, želim otići do restorana, prijeći most. Ne znam trebam li ovdje kupiti kuću”, kazao je Mourinho koji po prvi put ne živi sa svojom djecom.

“Moja kći Matilda će sljedećeg tjedna proslaviti 20. rođendan, studira u Londonu. Sin Jose Junior igra nogomet, ima 17 godina. Više nisu u godinama kad će trčati k meni. Prvi put smo razdvojeni”, dodao je portugalski stručnjak koji se, barem zasad, nije usrećio u Manchesteru.

Prate ga paparazzi

Problem su i paparazzi koji ga čekaju ispred hotela i onemogućavaju mu slobodno kretanje. U ogromnom Londonu ipak se lakše “izgubiti” nego u Manchesteru koji ima pola milijuna stanovnika, što je barem dvadeset puta manje nego britanska prijestolnica.

“Za mene je to strašno, ne mogu slobodno prošetati gradom. Ponekad naručim dostavu hrane, ali nije to to”, kazao je Mourinho.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr