Izgubio posao iz snova s plaćom od 8 milijuna dolara

Najslavniji svjetski golfer Tiger Woods je nakon 12 godina otkazao suradnju svojem nosaču palica i bliskom prijatelju. 'Što da vam kažem? U šoku sam', izjavio je otpušteni Steve Williams.

21.7.2011.
20:41
VOYO logo

Amerikanac Tiger Woods dao je otkaz jednom od svojih najbližih suradnika Steveu Williamsu, koji je s njim proveo 12 godina i za nošenje palica zarađivao oko osam milijuna dolara godišnje.

Njihov se odnos počeo narušavati nakon Woodsovog četvrtog mjesta na lanjskom US Openu kada Tigeru nije odgovarao izbor palica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim izraziti najdublju zahvalnost Steveu za svu njegovu pomoć, no stiglo je vrijeme za promjenu. Steve je sjajan pomoćnik i odličan prijatelj i zaslužan je za moje brojne trofeje", napisao je na svojoj internetskoj stranici Woods, dok je Williams ostao zatečen.

"Riječi su nepotrebne. U šoku sam. Igrač ima pravo otpustiti svoj nosača palica kad god to poželi. Ako igrač počne padati u formi, nije neobično da mijenja svoje pomoćnike i ostalo osoblje. Ipak, ne vjerujem da se to sada dogodilo", izjavio je Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201104180476006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo