ODLIČAN NA TRENINGU SPUSTA / Ivica Kostelić sjajno najavio superkombinaciju!

Image
Foto: AP Images

Na posljednjem treningu spusta za olimpijsku superkombinaciju Ivica Kostelić ostvario je šesti rezultat zaostavši za najbržim, Čehom Bankom, samo 79 stotinki. Natko Zrnčić Dim je bio nešto slabiji nego dan ranije.

13.2.2014.
9:11
AP Images
VOYO logo

Ako je suditi po posljednjim treninzima spusta, najbolji hrvatski skijaš trebao bi biti među onima koji će se boriti za medalje u olimpijskoj superkombinaciji. U srijedu je Ivica Kostelić imao 11. vrijeme sa zaostakom od 53 stotinke, a u četvrtak, na posljednjem treningu spusta, ostvario je šesti rezultat zaostavši za najbržim, Čehom Ondrejom Bankom, samo 79 stotinki.

Iza Banka su se plasirali Talijan Dominik Paris i Amerikanac Bode Miller sa šest, odnosno 17 stotinki zaostatka. Glavni favoriti za zlato u superkombinaciji ostvarili su lošije vrijeme od Kostelića - Amerikanac Ted Ligety je bio 11., a Francuz  Alexis Pinturault 12. na posljednje treningu spusta za olimpijsku superkombinaciju.

Natko Zrnčić Dim je bio nešto slabiji nego na treningu u srijedu kada je za najbržim zaostao samo 59 stotnki. U četvrtak je ostvario 15. vrijeme s dvije sekunde i 15 stotinki zaostatka za Čehom Bankom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike