Tom Cruise u akciji

IVANIŠEVIĆ PRIZNAO MAĐARIMA: On je s druge planete! Nemoguća misija!

Goran Ivanišević se pojavio u Budimpešti na revijalnom teniskom okršaju, a tamošnjim je novinarima otkrio neke zanimljive detalje.

Tako smo saznali da Goran nije veliki prijatelj sa Samprasom i Agassijem, ali da ih rado sretne i popriča s igračkim rivalima, te da će svijetom tenisa vladati samo jedno ime.

Novak Đoković, uvjerljivo. Nezuastavljiv je, kao da je s nekog drugog planeta. Kad ga usporedite s drugim vrhunskim tenisačima, Đoković je opet druga razina. Narednih 10 godina neće ga moći nitko ugroziti. Mečevi protiv njega postali su nemoguća misija, takva u kojoj se ni Tom Cruise ne bi uspio izvući”, rekao je osvajač Wimbledona iz 2001. godine.

 

Objasnio je i svoj trenerski odnos s Marinom Čilićem.

“Marina sam upoznao kao četrnaestogodišnjaka i uvijek sam govorio da je ulazak u svjetski Top 5 njegov realan cilj. Učinit ću sve da ga ostvarimo. Trudim se da dobijemo maksimum iz njegove igre i neki rezultati govore da smo na dobrom putu. Ohrabrujem ga da bude još agresivniji, pogotovo u dvobojima s Federerom i Đokovićem”, poručio je Goran i čestitao susjedima na nogometnom uspjehu, prolasku na EURO.

“Dugo ste čekali, ali ste zaslužili ovaj uspjeh. Veliki sam ljubitelj nogometa i čestitam vam na plasmanu.”

Povratak na Net.hr