Odgodili kaznu / Inter će ipak igrati pred punim tribinama

Image
Foto: fifa.com

Interovi "ultrasi" će se ipak smjeti okupiti na svom standardnom mjestu, na sjevernoj tribini San Sira na nedjeljnom gradskom derbiju protiv Milana.

21.12.2013.
13:14
fifa.com
VOYO logo

Talijanski nogometni savez (FIGC) odlučio je pripremeno odgoditi primjenu kazne milanskom Interu, koji je zbog rasističkog ponašanja svojih navijača kažnjen zatvaranjem jedne tribine u svojoj prvoj domaćoj utakmici u Serie A, pa će se tako Interovi "ultrasi" ipak smjeti okupiti na svom standardnom mjestu, na sjevernoj tribini San Sira na nedjeljnom gradskom derbiju protiv Milana.

Inter je kažnjen zatvaranjem sjeverne tribine svog stadiona zbog "teritorijalne diskriminacije", jer su njegovi navijači tijekom prošlotjednog prvenstvenog dvoboja protiv Napolija u Napulju vrijeđali domaće navijače na teritorijalnoj osnovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, FIGC je odgodio i primjenu iste kazne protiv Rome, pa će se tako Romini "ultrasi" smjeti okupiti na južnoj tribini Olimpijskog stadiona u nedjeljnom dvoboju protiv Catanije. Roma je kažnjena jer su njezini navijači rasistički vrijeđali napadača Milana Marija Balotellija na utakmici igranoj u ponedjeljak u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo