ČERVAR ODGOVARA FRANCUSKOM KOLEGI / Igrat ćemo rukomet, a ne karte

Budući da su već izborili polufinale, Červar će u utakmici protiv Francuske priliku dati i drugim igračima, a glavne "zvijezde" će se odmarati i zaliječiti.

26.1.2009.
6:38
VOYO logo

ZAGREB - Ovo je naše osmo polufinale u devet nastupa na velikim natjecanjima od 2003. kada se ova generacija prvi puta okupila i to je dokaz naše kvalitete. Čestitam svima, a zaslužni su i navijači. Međutim, ispunjen je tek naš prvi cilj, a sada idem dalje i želim petu medalju u posljednjih šest godina - rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar nakon izborenog polufinala Svjetskog prvenstva.

No, Červaru su se na putu prema ostvarenju još jednog sna ispriječile ozljede igrača. Ivano Balić u drugom dijelu mu se žalio na bol u leđima, a potom i na gležanj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stigao nas je umor i sada ćemo morati regenerirati ekipu i odmoriti se. Zato ćemo sa Francuzima dati priliku drugim igračima", izjavio je Červar kojeg već sedam dana trese viroza. Francuski izbornik Onesta uoči našeg dvoboja šaljivo izjavio kako se mora naći s Červarom da se dogovore hoće li igrati rukomet ili karte. Naš izbornik odgovara: Mi ćemo igrati rukomet.

Kapetan Pero Metličić poručuje kako je sada ostvareno tek pola posla te da se nalaze blizu ostvarenja svojih snova, a Igor Vori uvjeren kako možemo ići do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte što su rekli jutro nakon pobjede nad Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo