MAGO DI UMAGO / Igra sudbine: Lino Červar protiv Zagreba

Image

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv makedonskog Metalurga, a prva utakmica se igra u gostima, odlučeno je na ždrijebu u danskom Horsholmu.

28.2.2012.
12:09
VOYO logo

Trener Metalurga je bivši hrvatski izbornik Lino Červar, a Zagreb se s tim klubom već susreo u regionalnoj SEHA ligi u studenom prošle godine kada su odigrali neriješeno 19:19.

Zagreb Croatia osiguranje je bio u skupini s momčadima koje su bile drugoplasirane u svojim skupinama te je za suparnika mogao dobiti samo klubove koji su bili treći po grupama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogući protivnici hrvatskom prvaku bili su poljski Kielce, španjolski Ademar Leon te makedonski Metalurg, a švedski Savehof nije mogao igrati sa Zagrebom, jer su se bili zajedno u skupini.

Prve utakmice osmine finala igraju se od 14. do 18. ožujka, a uzvrati su na rasporedu od 21. do 25. ožujka. Zagreb drugu utakmicu igra na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb i Metalurg bi trebali igrati 14. ožujka utakmicu zadnjeg 20. kola SEHA lige, ali kako je tada termin osmine finala Lige prvaka, njihov susret u regionalnoj ligi bit će pomaknut.

Parovi osmine finala:
Metalurg - Zagreb Croatia osiguranje
Fuechse Berlin - HSV
Montepellier - Barcelona
Wisla - Kiel
Schaffhausen - Atletico Madrid
Ademar Leon - Veszprem
Kielce - Cimos Koper
Metalurg - Zagreb
Saevehof - Kopenhagen



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo