DRUGA POBJEDA VATERPOLISTA / Hrvatska potopila Crnu Goru

Image

"Barakude" su potpuno nadigrale suparnika i zasluženo slavile 11-5. U pobjedi se istakao vratar Pavić sa 17 obrana.

22.7.2009.
10:53
VOYO logo

U susretu 2. kola skupine B Svjetskog prvenstva u vaterpolu u Rimu Hrvatska je pobijedila Crnu Goru 11-5 (4-2, 2-2, 5-0, 0-1). Ovom pobjedom Hrvatska je praktično osvojila prvo mjesto u skupini i izravan plasman u četvrtfinale, gdje ćemo vjerojatno igrati protiv Italije.

Nakon četiri uzastopna poraza, hrvatski vaterpolisti uspjeli su prekinuti "crni niz" protiv Crne Gore. Odličnom igrom, posebice u trećoj četvrtini, Hrvatska je uvjerljivo svladala Crnu Goru sa 11-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati su nakon prve četvrtine imali vodstvo 4-2, no Crna Gora je početkom druge poravnala na 4-4. Nakon toga Rudićevi izabranici zaigrali su odlično, a posebice u napadu. Do poluvremena ponovno je Hrvatska bila u vodstvu (6-4), a u trećoj četvrtini utakmica je odlučena, pa je Hrvatska prije posljednje dionice imala prednost od čak sedam golova razlike (11-4).

Na vratim Hrvatske briljirao je Pavić sa 17 obrana, a u napadu smo dobro koristili prilike sa igračem više (7-11). U našoj reprezentaciji najefikasniji je bio Sandro Sukno sa tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak (19,40 sati) u posljednjem kolu skupine B Hrvatska igra protiv Kine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo