Hrvat razbio arkadu Srbinu i zaradio brutalnu kaznu!

Vaterpolski gigant iz Dubrovnika VK Jug se našao u neočekivanim problemima, jer je Nikša Dobud zbog isključenja bez prava zamjene na utakmici s Partizanom dobio tešku kaznu LEN-a.

29.12.2014.
15:56
VOYO logo

Dobud je u Beogradu šakom udario suparničkog igrača i razbio mu arkadu u dvoboju 2. kola vaterpolske Lige prvaka, a to nije promaklo sucima izvan vode.

"Kazna se odnosi na isključenje zarađeno na utakmici 2. kola LEN Lige prvaka između Partizana i Juga koja se igrala u Beogradu, 17. 12. 2014. U ime glavnog tajnika TWPC-a Stefana Botlika ovim Vas obaviještavamo kako je igrač Juga Nikša Dobud kažnjen s tri utakmice neigranja u susretima Lige prvaka", stoji u 'čestitki' LEN-a koja je pristigla u Dubrovnik. U njoj se dodatno naglašava kako se suspenzija odnosi na sljedeća tri kola LEN Lige prvaka, odnosno na dvoboje Juga protiv Galatasaraya (14. 01.) i Szolnoka (28. 01.) u Dubrovniku, te Primorja u Rijeci (11. 02.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna će dodatno zaboljeti Dubrovčane, jer su LEN-ovi čelnici posebno istaknuli kako Jug će zbog kapetanovog isključenja te utakmice morati odigrati sa samo 12 igrača u zapisniku, odnosno s jednim manje nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo