VRIJEME PROMJENA

ZA BOŽIĆ POD BOR DOBIO – OTKAZ: Medveščak smijenio trenera, na klupu se vraća dobro poznato lice

Na Cameronovo mjesto dolazi zagrebačkoj publici  dobro poznat trenerski veteran, Amerikanac Douglas Bradley.

Nakon niza očajnih rezultata u posljednje vrijeme, konkretno čak devet poraza zaredom u EBEL-u, trener hokejaša Medveščaka Connor Cameron dogovorio je s vodstvom kluba raskid ugovora.

NASTAVLJA SE NEGATIVNA SERIJA MEDVEŠČAKA: Medvjedi poraženi deveti put u nizu, ovaj put slavio je Dornbirn

“Klub i glavni trener Connor Cameron zajednički su dogovorili završetak suradnje prije kraja sezone. Cameron ima određene obiteljske obaveze zbog kojih se mora vratiti prije vremena u Kanadu, a obzirom na lošije rezultate u posljednje vrijeme, odlučili smo učiniti ovu promjenu u našoj EBEL momčadi”, pojasnio je Medveščakov sportski direktor  Aaron Fox.

Prvi put u Zagrebu od 2009. do 2011.

Na Cameronovo mjesto dolazi zagrebačkoj publici  dobro poznat trenerski veteran, Amerikanac Douglas Bradley. Bradley je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. kada je obavljao nekoliko klupskih funkcija. U sezoni 2009/10 bio je Medveščakov direktor hokejskih operacija i sportski direktor. U sezoni nakon toga radio je kao pomoćnik glavnog trenera Teda Satora, od kojeg je u sredini sezone, također nakon niza poraza i lošeg plasmana momčadi, preuzeo momčad kao glavni trener. Bradley ima bogato iskustvo u EBEL-u, uz Medveščak je bio i trener slovenskih Jesenica te austrijskog Innsbrucka.

Povratak na Net.hr