NIJE IŠLO

VRUĆA UTAKMICA U DOMU SPORTOVA: Medvjedi doživjeli uvjerljiv poraz od doprvaka KHL-a

Hokejaši Medveščaka u svom su 16. ovosezonskom nastupu u KHL-u u utorak izgubili na svom ledu od doprvaka CSKA iz Moskve sa 2-5 (0-0, 1-3, 1-2).

Nakon što u prvih 20 minuta nije bilo golova, susret je bio usmjeren na stranu gostiju početkom druge trećine. Prvo je Stephane Da Costa (24:16) doveo CSKA u vodstvo da bi u 27. minuti utakmice zbog nesportskog ponašanja iz utakmice izbačen prvo vratar Medveščaka Danny Taylor.

Medvjedi primili gol s igračem više

Na gol je stao Niko Hovinen koji je vrlo brzo morao vaditi pločicu iz mreže i to u trenucima kada je Medveščak imao igrača više na ledu. Velika pogreška u gostujućoj trećini omogućila je igračima CSKA brzi protunapad koji je golom zaključio Jan Muršak (29:58).

KHL Medvescak - CSKA Moskva

TRILER U DOMU SPORTOVA: Medvjedi srušili veliki SKA i bacili navijače u trans

Nadu Medveščaku nakratko je vratio Alexandre Giroux (33:44) golom s igračem više, ali odmah potom Kiril Petrov (34:46) je vratio prednost CSKA na dva razlike.

U Dom sportova stiže Sjeverstalj

Početkom posljednjeg dijela utakmice Petrov (42:53) svojim drugim i Valerij Ničuškin (44:48) svojim prvim golom na utakmici povisili su na 5-1, da bi do kraja susreta Giroux (45:42) svojim drugim pogotkom smanjio na konačnih 5-2. Medveščak je ostao 12. u Zapadnoj konferenciji sa 20 bodova, dok je CSKA na vrhu konferencije sa 43 boda.

Sljedeći nastup u KHL-u Medveščak će imati u subotu kada u Dom sportova stiže Sjeverstalj.

Povratak na Net.hr