Izvučeni svi dobitnici hokejaških ulaznica!

U Zagrebu je u tijeku Svjetsko prvenstvo Divizije II (Grupa B) na kojem hrvatski hokejaši žele izboriti ulazak u viši rang natjecanja. Svojim bodrenjem možete im pomoći i Vi jer Sportski.

12.4.2011.
20:58
VOYO logo

U prva dva nastupa izabranici Brune Breganta upisali su dvije uvjerljive pobjede. Na startu Svjetskog prvenstva Divizije II (Grupa B) pao je Island sa 9:0, a dan kasnije su 'teško nastradali' Bugari koje su hrvatski oklopnici pregazili 17:2 uputivši čak 103 udarca (rekord!) prema suparničkim vratima.

Do kraja turnira ostale su tri utakmice - u srijedu, 13. travnja protiv Kine (20.15h), dva dana kasnije s Irskom, te derbi cijelog natjecanja u subotu (16. travnja) protiv najvećih suparnika Rumunja. Na svim tim utakmicama možete biti i Vi ukoliko točno odgovorite na pitanja u našem kvizu po principu 'najbrži prst' (oni koji su najbrže ponudili točne odgovore).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski.net dijeli pet puta po dvije ulaznice za sve tri utakmice. Sretne dobitnike karata za petak (Irska) i subotu (Rumunjska) u četvrtak do 12 sati.


Igor Perić Matej Brećić Sven Radovanović Mario Kavelj Krešimir Banović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti na porti biznis centra u Preradovićevoj 20 (kroz prolaz) sve do petka sat vremena prije početka utakmice. O svemu će biti obaviješteni i e-mailom.


Ante Bajrušović, Split Doris Ladavac Pazin Josip Miličević Zagreb Igor Pamić, Rovinj Bojan Adamović, Labin

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti na porti biznis centra u Preradovićevoj 20 (kroz prolaz) sve do petka do 23 sata. O svemu će biti obaviješteni i e-mailom.

Vezani članci:

arti-201104120080006 arti-201104110112006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo