Heroj dana: Ušao je u veliki finale, pa spasio ljudski život!

Vince Wilfork ime je igrača američkog nogometa, člana NFL momčadi New England Patriotsa. I upravo je on junak dana u Sjedinjenim Američkim Državama.

21.1.2015.
9:03
VOYO logo

Wilfork je bio na putu prema kući nekoliko sati nakon izborenog Super Bowla, najvažnijeg sportskog događaja u Amerikanaca, izborenog pobjedom protiv Indanapolis Coltsa 45:7, kada je vidio tešku prometnu nesreću i odlučio se zaustaviti.

Iako je kraj slupanog automobila u Foxboroughu, saveznoj američkoj državi Massachusetts, već bio policajac, on nije mogao sam izvući priklještenu ženu. Tada je uskočio 147 kilograma teški i snažni branič Patriotsa i iznio 38-godišnju Mary Ellen Brooks izvan automobila jednom rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom karijere i općenito života naučio sam ostati sabran u određenim situacijama i prilično sam siguran da je ona bila uplašena. Zadnja stvar koju sam želio je da se uspaničari, pa sam joj prvo rekao: 'Nemoj paničariti, izvući ćemo te van'. Uspjeli smo ju izvući, došla je policija i to je bilo otprilike to", rekao je Wilfork za ESPN.

//www.youtube.com/embed/pbk6xexGS2M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super Bowl je na rasporedu 2. veljače u Arizoni a Wilforkovi Patriotsi ondje će odmjeriti snagu protiv Seattle Seahawksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo