PONOVNO TOPNIK / Henry se opet vraća u Arsenal

Image
Foto: PIXSELL

Bivši francuski reprezentativac trebao bi se priključiti 'Topnicima' početkom siječnja nakon što je njegov sadašnji klub New York Red Bulls pristao na posudbu do sredine veljače jer nova sezona MLS-a započinje u ožujku.

5.12.2012.
19:50
PIXSELL
VOYO logo

Najbolji strijelac u povijesti engleskog nogometnog premierligaša Arsenala Francuz ThierryHenry (35) po treći put u karijeri nosit će dres londonskog kluba.

Bivši francuski reprezentativac trebao bi se priključiti 'Topnicima' početkom siječnja nakon što je njegov sadašnji klub New York Red Bulls pristao na posudbu do sredine veljače jer nova sezona MLS-a započinje u ožujku. Američki klub i prošlog je siječnja posudio Henryja Arsenalu. Ukoliko se ovaj posao realizira Henry bi mogao nastupiti u derbijima protiv Manchester Cityja, Chelsea i Liverpoola.

"Topnici" će tijekom siječnja ostati bez dvojice napadača Gervinha i Marouanea Chamakha koje očekuje nastup na afričkom Kupu nacija za reprezentacije Obale Bjelokosti i Maroka, pa Arsene Wenger traži njihovu zamjenu.

Henry je stekao svjetsku slavu igrajući za Arsenal od 1999. i 2007. godine, nakon čega je tri sezone proveo u Barceloni, a od 2010. je član New Yorka. Tijekom osam godina provedenih u redovima 'Topnika' odigrao je 376 utakmica i postigao 228 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo