HARRY KANE SPASIO ENGLEZE U ZADNJIM MINUTAMA: / Gordi Albion izvukao pobjedu protiv hrabrih Tunižana

Image
Foto: SCREENSHOT

Odigrana je druga utakmica skupine G na Svjetskom nogometnom prvenstvu

18.6.2018.
22:06
SCREENSHOT
VOYO logo

U susretu 1. kola skupine G na Svjetskom nogometnom prvenstvu Engleska je svladala Tunis sa 2-1 (1-1).

Engleska je povela golom Harryja Kanea u 11. minuti, na 1-1 poravnao je Ferjani Sassi (35-11m) da bi pobjedu Engleskoj osigurao kane svojim drugim golom u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska je silovito krenula u utakmicu i za takav pristup bila nagrađena ranim vodstvom. U 11. minuti je nakon jednog udarca iz kuta najviši u skoku bio Stones, no njegov je udarac glavom bravurozno zaustavio Hassen, no na njegovu i žalost Tunižana lopta je pala na nogu engleskom kapetanu Kaneu koji je uspio pospremiti loptu u mrežu.

Neshvatljivi Walker

Nakon postignutog pogotka Englezi su usporili ritam i tako dopustili Tunižanima da uspostave ravnotežu na terenu. Ipak, afrički predstavnici nisu kroz igru uspijevali ozbiljnije zaprijetiti Pickfordovim vratima samo da bi u 33. minuti Walker neshvatljivo udario Ben Youssefa u vlastitom kaznenom prostoru pa je Tunis praktički ni iz čega stigao do kaznenog udarca. Sassije udarac bio je iznimno precizan, pa ga Pickford, iako je pogodio stranu, nije uspio zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tunis se zatvorio u nastavku

U nastavku je Tunis mnogo bolje uspijevao zatvoriti prilaze svom golu pa Engleska više nije imala toliko izglednih situacija za postizanje pogotka. No, veliki pritisak Engleske urodio je pobjedničkim pogotkom kojega je postigao kane u prvoj minuti sudačke nadoknade. Nakon još jednog kornera Maguire je nadskočio tuniske stopere i prebacio loptu na drugu vratnicu gdje je Kane ostao nečuvan te ju proslijedio u mrežu za zasluženu pobjedu.

U prvom susretu ove skupine Belgija je ranije u ponedjeljak u Sočiju sa 3-0 (0-0) svladala Panamu golovima Driesa Mertensa (47) i Romelua Lukakua (69, 75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo