MAMIĆ O INCIDENTU NA POLJUDU / 'Hajdukovim čelnicima u Maksimiru nikad nije pala dlaka s glave'

Trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić gostovao je sinoć u RTL Ligi gdje se još jednom osvrnuo na incident koji je obilježio najveći hrvatski derbi.

25.3.2014.
7:57
VOYO logo

Trener i sportski direktor Dinama ZoranMamić gostovao je sinoć u RTL Ligi gdje se još jednom osvrnuo na incident koji je obilježio najveći hrvatski derbi.

"Baš u tom trenutku sam slučajno pogledao gore jer je bio prekid zbog dimne bombe. Tada sam čuo neku uzbunu na tribinama. Naravno, kada sam vidio da je Zdravko u pitanju nije mi bilo svejedno, no znao sam da ima puno policije i redara te da će se situacija smiriti. Ovom prilikom bih htio naglasiti da su situacije u Splitu, u ovih devet godina otkako sam se vratio iz Njemačke, svake godine iste. Nije problem ponašanje navijača koji su van lože, ali iz godine u godinu u Hajdukovoj svečanoj loži doživljavamo uvrede, pljuvanja i gađanja raznim predmetima", pun gorčine govori Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste se pokušali ranije požaliti Hajduku?

"Jesmo, bilo je tu razgovora. Vrhunac svega je da su iz prvog reda maknuli našu delegaciju i da su je stavili u zadnji red. sad su našli neku novu ložu. Siguran sam da u maksimirskoj loži gdje sjedi delegacija Hajduka nikad nisu doživjeli takve uvrede iz lože. Vjerojatno postoje pojedinci na tribinama koji su neugodni, ali u maksimirskoj loži se Splićani uvijek vesele kad Hajduk zabije gol i nikad im nije pala dlaka s glave. A ovu priliku koristim da pozdravim gospodina Brbića i da ga upitam kako se ponašao kada je Hajduk u prvenstvenoj utakmici izjednačio na 2:2, što je pokazivao navijačima i na koji način", rekao je za kraj trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo