Najgori trener na svijetu: Ubio je svaku nadu svom igraču

6.6.2014.
8:31
VOYO logo

"Ernests nema ni nadu protiv Novaka. Ovdje je Đoković favorit, pokušavao je već nekoliko puta osvojiti ovaj turnir. On će biti taj koji će podići trofej pobjednika Roland Garrosa, siguran sam u to. Garantiram vam da će Đoković biti pobjednik", veli Bresnik, koji je tijekom karijere vodio Thomasa Mustera, Henrija Lecontea i Borisa Beckera.

Ovaj potonji danas je Đokovićev trener. Bilo bi zanimljivo čuti što on kaže o mišljenju svog bivšeg učitelja. Gulbis je na putu do polufinala eliminirao Rogera Federera i Tomaša Bedrycha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrao je izvrstan meč u četvrtfinalu protiv Berdycha. Čim je Tomaš imao nekakve šanse vratiti se u igru, Ernests je briljantno preuzimao kontrolu. Jako dobro je servirao kada mu je bilo potrebno, pogotovo drugi servis. Igrao je pravovremeno lobove, te je odlično prolazio Berdycha na mreži. Također je imao dobar stav na terenu, u tom meču i na cijelom turniru. Bolje udara loptu nego ranije, a posebno je dobar s kratkim loptama i lobovima."

Tako je dobar, a ipak nema nikakvu šansu protiv Đokovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo bi mu čudo. Bez čuda nema šanse. Ernests sada igra na visokoj razini, ali to je još uvijek 10 do 15 posto niže od Đokovićevog prosjeka. Novak igra konstantno dobro satima. Tri ili četiri gema po setu, to bi bilo odlično za Ernestsa. Ja sam već sada vrlo zadovoljan s ovim turnirom. Čak i ako Novak nema svoj dan, razlika između njega i Ernestsa je prevelika. Đoković ima više iskustva i stvarno želi osvojiti taj turnir", zaključio je Bresnik.

Jasno da je Đoković veliki favorit u meču protiv Gulbisa. No, je li Bresnik uistinu baš toliki pesimist ili samo okreće pilu naopako, to zna samo on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo