GRCI SU BILI PAMETNIJI: / Dobili su nas na dvije iste grčke fore

Image

Grčka je u velikoj drami u Areni svladala Hrvatsku s 72:70, preokretom u završnici su došli do velike pobjede.

6.9.2015.
23:30
VOYO logo

Hrvatski košarkaši bili su vrlo razočarani, iako je prvenstvo praktički na začetku. No, ova je utakmica najvjerojatnije nosila prvo mjesto u skupini...

Ukić: Ostali smo bez ideje

"Nisam čovjek koji teško trpi poraze, ali ovo mi baš nije dobro palo. Zadnjih pet minuta ostali smo bez benzina, potrošili svu energiju, zapravo, ostali smo bez ideje na kraju. Nema ocajavanja jer kada mozemo igrati sa Grcima, moze sa svima. Nije lako igrati bez dva igrača praktički iz prve petorke, Bogdanovića i Tomasa. To nam se na kraju osvetilo. Grci su nas na kraju dobili na dvije glupe grčke fore, dva nepostojeća faula na ime Spanoulisa....", rezimirao je Roko Ukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj slijedi dan odmora, a onda utakmica s Makedoncima. "Ovaj meč ostavit će posljedice, moramo se oporaviti i onda 'muški' kapitalizirati kvalitetu", dodao je Ukić.

Šarić: Bacanja sam šutirao kao p....

Dario Šarić bio je svjestan da je Hrvatska imala Grke "u šakama". "Ovo je najgore, veliko emocionalno pražnjenje osjećam nakon poraza. Imali smo 11, trebali smo tu prelomiti utakmicu, nismo uspjeli. Igrali smo dosta dobro, ali na kraju se podvlači crta i računa pobjeda", kazao je Šarić koji je bio jako ljut na sebe zbog promašenih slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, ta sam bacanja šutirao kao pi...! Na kraju se ukazao Spanoulis, onda su se i drugi razigrali uz njega. Kad ne iskoristiš nešto što ti se pruža, onda izgubiš utakmicu, to je košarka. Jako mi je žao, treba dobiti ekipu koja je slične kvalitete vašoj da bi bili 'unutra', da bi bili 'u prvenstvu'. Neka pitanja će nam se i dalje vrtjeti po glavi", dodao je Šarić.

Tomić: Trebali smo igrati pametnije

Ante Tomić osvrnuo se na odigranu završnicu, u kojoj je dva šuta uzeo najmlađi, Mario Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo igrati pametnije zadnjih pet minuta. Grci su igrali kako treba, mi nismo. Dogodio nam se veliki pad koncentracije, dopustili smo lagane poene", kazao je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo